طرز تهیه کیک ردولوت ؛ یک قرمز جذاب ساده و راحت در فر و قابلمه

2 روز ago

فراشپز- کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز چیست؟ کیک «ردولوت» که در لغت به معنای «مخمل سرخ» است از جمله…

طرز تهیه گز آردی اصفهان به روش بازاری

2 روز ago

فراشپز- گز آردی اصفهان هم مثل سوهان قم یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها و دسرهای ایرانی با شهرت جهانی است که…

پلو تن ماهی؛ غذای فوری در سفر

2 روز ago

فراشپز- یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها در سفرها، تهیه غذای سالم است تا به مشکلات گوارشی و مسمومیت غذایی مبتلا نشوند.…

عدس پلوی دشت مغان، غذای سنتی و خوشمزه که از خوردنش پشیمان نمی‌شوید

2 روز ago

فراشپز- عدس پلو دشت مغان یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از ترکیب عدس با گوشت…

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

2 روز ago

فراشپز- ارمنی پلو یا ته چین ارمنی همان‌طور که از اسمش پیداست، یکی از قاطی پلو‌های خوشمزه‌ای است که اصالت…

کته بیج بیج؛ پلوی ترکیبی خوشمزه و خاص

2 روز ago

فراشپز- کته بیج بیج یک ترکیب خوشمزه از برنج و خورش بیج بیج شمالی است که دستور پخت بسیار آسانی…

کیک سیب نامرئی؛ کیک خوشمزه و محبوب فرانسوی

2 روز ago

فراشپز- کیک سیب نامرئی نوعی کیک و دسر خوشمزه فرانسوی است که برش‌های نازک سیب در آن مخفی شده است.…

طرز تهیه کیک استروسل سیب؛ کیک خوشمزه کافی شاپی

2 روز ago

فراشپز- کیک استروسل سیب نوعی کیک خوشمزه کافی شاپی است که از ترکیب مواد کیک با روکشی از سیب و…

طرز تهیه فطایر مرغ عربی مرحله به مرحله

2 روز ago

فراشپز- در این مقاله به طرز تهیه فطایر مرغ عربی پرداخته‌ایم. از مواد لازم تا مراحل تهیه و نکات مهم…

طرز تهیه خورش کیوی؛ غذای خوشمزه و متفاوت

2 روز ago

فراشپز- خورش‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین غذا‌های ایرانی هستند که در هر منطقه با طعم‌ها و مواد اولیه خاص…