قورما شورباسی بپزید ؛ آبگوشت تبریزی که طعم و عطرش هوش از سرتان می برد

2 هفته ago

فراشپز- برای نگهداری از قورما شورباسی تبریزی، باید آن را در خمره سفالی درپوشیده بریزید و روی گوشت را حتما…

راز تهیه ساندویچ کباب تابه ای برای زنگ تفریح

2 هفته ago

فراشپز- تهیه میان وعده برای دانش آموزان از دغدغه های همیشگی مادران است. میان وعده ای که هم سالم باشد،‌هم…

روش تهیه چیپس موز

2 هفته ago

فراشپز- موز خشک یکی از تنقلات بسیار سالم و خوش‌طعم است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کرده و…

کیوی شکلاتی درست کنیم

2 هفته ago

فراشپز- اگر دنبال یک خوراکی خوش‌طعم با مزه شکلات هستید که با میوه‌های پرخاصیت درست شده باشد، درست کردن کیوی…

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با روشی خاص  + نکات کاربردی

2 هفته ago

فراشپز- زرشک پلو با مرغ مهمان خوش طعم و با کلاس سفره های مجالس ایرانی است که طرز تهیه بسیار…

طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز

2 هفته ago

فراشپز - خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن…

تلخی بادمجان پخته و سرخ شده را چگونه بگیریم؟

2 هفته ago

فراشپز- تلخی بادمجان امری مشهود و اثبات شده به دلیل وجود ترکیب شیمیایی آلکالوئیدها است. اما آیا می توان این…

چند توصیه ساده برای وا نرفتن فلافل و خوشمزه شدن آن

2 هفته ago

فراشپز- مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی…

متفاوت‌ترین جوجه کباب را به این روش درست کنید

2 هفته ago

فراشپز- روزهای دورهمی حتی اگر به خانه‌نشینی بگذرد، باز هم فرصتی است برای یک بزم کوچک خانوادگی که معمولا به…

ترشی پیاز جا افتاده خانگی را با این روش تهیه کنید

2 هفته ago

فراشپز- برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در ۳۰ دقیقه…