طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با روشی خاص  + نکات کاربردی

2 هفته ago

فراشپز- زرشک پلو با مرغ مهمان خوش طعم و با کلاس سفره های مجالس ایرانی است که طرز تهیه بسیار…

طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز

2 هفته ago

فراشپز - خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن…

تلخی بادمجان پخته و سرخ شده را چگونه بگیریم؟

2 هفته ago

فراشپز- تلخی بادمجان امری مشهود و اثبات شده به دلیل وجود ترکیب شیمیایی آلکالوئیدها است. اما آیا می توان این…

چند توصیه ساده برای وا نرفتن فلافل و خوشمزه شدن آن

2 هفته ago

فراشپز- مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی…

متفاوت‌ترین جوجه کباب را به این روش درست کنید

2 هفته ago

فراشپز- روزهای دورهمی حتی اگر به خانه‌نشینی بگذرد، باز هم فرصتی است برای یک بزم کوچک خانوادگی که معمولا به…

ترشی پیاز جا افتاده خانگی را با این روش تهیه کنید

2 هفته ago

فراشپز- برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در ۳۰ دقیقه…

سریعترین روش پخت لازانیای حرفه‌ای بدون نیاز به فر

2 هفته ago

فراشپز - لازانیا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهاست؛ آسانترین روش پخت لازانیا بدون فر را در ادامه می…

خواص عجیب و غریب پاپایا

2 هفته ago

فراشپز- میوه پاپایا یا پاپایای هاوایی یک میوه خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است که در مناطق گرمسیری رشد…

روش تهیه استیک و رمز و راز حرفه ای طبخ استیک

2 هفته ago

فراشپز- طبخ استیک مثل هر غذای دیگر نیاز به رعایت فوت و فنی دارد اما گاهی در پخت آن دچار…

آسان ترین روش تهیه پیراشکی در خانه

2 هفته ago

فراشپز- پیراشکی میان وعده ای خوشمزه و مورد علاقه کودکان است. شما می توانید این شیرینی لذیذ را در خانه…