پاییز را با این دمنوش‌های شفابخش پشت سر بگذارید

2 هفته ago

فراشپز- اگر پاییزی دلنشین، بدون آلرژی، افسردگی و سرماخوردگی‌های مداوم می‌خواهید، کمی خاص‌تر از همیشه روی گیاهان دارویی و دمنوش‌های…

طرز تهیه کلوچه کنجدی برای کودکان و بزرگسالان

2 هفته ago

فراشپز- کلوچه ازجمله شیرینی‌هایی است که در زمره شیرینی‌های سنتی ایرانی قرار دارد و نام آن بیشتربانام خطه شمال گره…

فرنی انجیر را به این روش بپزید تا حسابی تقویت شوید

2 هفته ago

فراشپز- فرنی انجیر یکی از انواع فرنی مقوی و خوشمزه است. فرنی با انجیر ساده یا با انواع مغز مثل…

طرز تهیه کیک هویج رژیمی؛ سالم و بدون شکر

2 هفته ago

فراشپز- کیک هویج رژیمی نوعی کیک بسیار خوشمزه و خوش‌بافت است که از ترکیب هویج و سیب با شیرین‌کننده طبیعی…

خورش کرفس با لوبیا؛ یک تجربه جدید و متفاوت

2 هفته ago

فراشپز- خورش کرفس با لوبیا یکی از خورشت‌های خوشمزه و مشهور ایرانی است که از ترکیب کرفس با گوشت و…

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی؛ طعمی لذیذ برای هر سفره!

2 هفته ago

فراشپز- دلمه گوجه فرنگی، یک غذای خوشمزه و سالم است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود.…

طرز تهیه پیتزا کالزونه؛ پیتزای ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

2 هفته ago

فراشپز- پیتزا کالزونه نوعی پیتزای ایتالیایی است که به صورت خمیر بسته شده تهیه می‌شود و مواد پیتزا در میان…

طرز تهیه نان کدو حلوایی؛ نان نرم و خوشمزه

2 هفته ago

فراشپز- نان کدو حلوایی نوعی نان نرم، لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب کدو حلوایی پخته با آرد،…

چطور پوره سیب زمینی برای کودکان درست کنیم

2 هفته ago

فراشپز- پوره سیب زمینی یکی از غذاهای سالم و مقوی است که طرز تهیه آسانی دارد و مواد اولیه زیادی…

طرز تهیه بابل تی با ژلاتین + فواید و ترفندها

2 هفته ago

فراشپز- بابل تی ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها و بافت‌هاست مکه به عنوان یک نوشیدنی با طراوت شناخته می‌شود. افزودن ژلاتین…