غذای جدید با بادمجان؛ طرز تهیه بادمجان سوخاری بدون فر

3 هفته ago

فراشپز- بادمجان سوخاری، یکی از پیش‌غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است با طعمی بی‌نظیر و ظاهری دل‌چسب. بادمجان سوخاری یکی از…

روش صحیح دم کردن چای؛ ۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

3 هفته ago

فراشپز- دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به…

با سیب زمینی چی درست کنم ؟؛ طرز تهیه سالاد سیب زمینی و عدس

3 هفته ago

فراشپز- طرز تهیه سالاد سیب زمینی و عدس یک ترکیب خوشمزه و مقوی در این مطلب آموزش داده شده است. برای…

نگهداری گوجه فرنگی به مدت طولانی با این روش‌های ساده و خانگی

3 هفته ago

فراشپز- برای نگهداری طولانی مدت از گوجه فرنگی چه باید کرد؟ در این مطلب نکات نگهداری گوجه فرنگی به مدت طولانی…

دستور تهیه پنکیک جو دوسر ؛ هم ساده هم با موز

3 هفته ago

فراشپز- پنکیک به عنوان راحت ترین و خوشمزه ترین دسر در دنیا شناخته شده است. پنکیک جو دو سر یکی از…

اسموتی ماست و زنجبیل چطور درست می‌شود؟

3 هفته ago

فراشپز- اسموتی‌ها، نوشیدنی‌های خوش‌رنگ و خوش‌طعمی هستند که از ترکیب میوه‌ها، مغزهای خوراکی، لبنیات و بعضی مواد غذایی مفید درست می‌شوند.…

سالاد سیب زمینی، کم‌ هزینه و جذاب برای کودکان

3 هفته ago

فراشپز- اگر می‌خواهید یک وعده غذایی مقوی و پروتئینی و البته ارزان درست کنید، حتما سالاد سیب زمینی را امتحان کنید.…

طرز تهیه دونات سیب؛ پیراشکی جذاب برای بچه مدرسه ای ها

3 هفته ago

فراشپز- دونات‌ها از انواع پیراشکی هستند که با تنوع و طعم دلپذیر خود طرفداران بسیاری دارند. به ویژه میان بچه مدرسه‌ای‌ها…

مصرف روزانه ۸ گرم از این آجیل سلامت روده را تضمین می‌کند

3 هفته ago

فراشپز- آجیل برزیلی یکی از غنی‌ترین منابع سلنیوم است؛ یک ماده معدنی ضروری برای دفاع آنتی اکسیدانی، عملکرد بهتر سیستم ایمنی…

آشنایی با روش تهیه کیک یزدی

3 هفته ago

فراشپز- کیکی یزدی جزو کیک‌های خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت‌های مذهبی تهیه می‌شود. شیرینی که…