دستور تهیه نان یوخا؛ نان سنتی خوشمزه قزوین

5 ماه ago

نان یوخا، نانی بسیار نازک و یکی از قدیمی‌ترین نان‌های سنتی قزوین است که در فهرست آثار ملی ثبت شده…

ترکیب سبزی‌ها برای غذاهای مختلف که هر کدبانویی باید بداند

5 ماه ago

سبزیجات پایه ثابت بسیاری از غذاهای ایرانی مانند خورشت، کوفته، دلمه، کوکو و... است که هر کدام با ترکیب خاصی…

طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر را با دست‌پخت خودتان امتحان کنید

5 ماه ago

همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری…

طرز تهیه نان گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی

5 ماه ago

نان گریسینی یک نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به شکل لوله‌ای و بلند تهیه می‌شود. نان گریسینی (به…

طرز تهیه لواشک گوجه سبز؛ ترش و جذاب

5 ماه ago

لواشک‌خورها می‌دانند که برای درست کردن لواشک هرچه میوه ترش‌تر باشد قطعا لواشک جذاب‌تر و خوشمزه‌تری درست می‌شود. گوجه‌سبز هم…

طرز تهیه مربای توت‌فرنگی؛ عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

5 ماه ago

فصل توت‌فرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست…

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

5 ماه ago

تنوع غذاهای ایرانی آنقدر زیاد است که با هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌توانید از غذاهای لذیذ و بی‌نظیر آن لذت…

طرز تهیه دمنوش گل محمدی و خواص شگفت انگیز گل رز

5 ماه ago

دمنوش گل محمدی از جمله دمنوش‌ های پرخاصیت است که طرز تهیه آن با دمنوش های دیگر کمی متفاوت است.…

پیتزا با نان تست؛ با طرز تهیه‌ای ساده

5 ماه ago

پیتزا با نان تست به دلیل تکه تکه بودن قطعات آن بسیار پرطرفدار و مقرون به صرفه است و در…

طرز تهیه نان برنجی، شیرینی خوش طعم کرمانشاهی بپزید

5 ماه ago

امکان ندارد که به کرمانشاه رفته باشید و نان برنجی نخورده باشید. این شیرینی کرمانشاهی به دلیل عطر و طعم…