فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. به ویژه وقتی این برگرها بر روی آتش کباب شوند. همبرگرهای کبابی نه تنها طعمی لذیذ و متفاوت دارند، بلکه نسبت به برگرهایی که در روغن سرخ می‌شوند کم کالری‌تر هستند و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند غذایی سالم به حساب می‌آیند.

فاطمه باقری، مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۶۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت گاو کم چرب و چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: ۲ حبه

پاپریکا: یک قاشق چایخوری

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. گوشت چرخ‌کرده را همراه پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۲. پیاز رنده و سیر له شده را به گوشت بیفزایید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس مواد را یک تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

۴. بعد از گذشت زمان لازم از مخلوط گوشت، همبرگرهایی گرد با قطر مناسب ایجاد کنید.

۵. همبرگرها را روی گریل یا منقل باربکیو قرار دهید و از هر طرف ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید.

نکته: گریل کردن و کبابی کردن همبرگر چربی‌های اضافی آن را از بین می‌برد. ادویه‌ها نیز در کاهش چربی اضافی نقش مهم دارند.

منبع: همشهری آنلاین

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *