فراشپز- تایلندیها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزهای درست میکنند که برای تهیه سالاد مرغ و پاستا یک نوع سس مخصوصی درست میکنند که طعم سالاد را متفاوت میکند.
مواد لازم برای سالاد مرغ و پاستای تایلندی
۲ عدد:سینه مرغ درشت
۲ /۱:پیمانه سس تریاکی
۱ ق س:روغن زیتون
۲۰۰ گرم:پاستای رشتهای
۲ پیمانه:کلم خرد شده
۲ پیمانه:کاهوی خرد شده
۲ پیمانه:کلم قرمز خرد شده
۲ عدد:فلفل دلمهای رنگی
۱ عدد:هویج درشت
۲ /۱:یک خیار متوسط
۴ /۱:یک عدد پیاز قرمز
۲ /۱:پیمانه بادام زمینی بوداده شده
به مقدار لازم روغن زیتون مخصوص سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس
۳ /۱ پیمانه کره بادام زمینی
۱ عدد لیمو ترش تازه
۲ ق چ روغن کنجد
۲ ق س سرکه برنج یا سیب
۳ ق س سویا سس
۲ عدد حبه سیر (رنده شود)
۱ ق س زنجبیل رنده شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
۲ /۱ تا ۴ /۱ پیمانه روغن گیاهی
۱ ق چ سس فلفل
طرز تهیه سالاد مرغ و پاستای تایلندی
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و به همراه سس تریاکی داخل یک ظرف در بسته بریزید و برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود و مقداری آب و نمک را داخل قابلمهای ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.
در این فاصله به سراغ سبزیجات بروید و آنها را خرد کنید و کنار بگذارید به سراغ پاستا بروید و آنها را داخل قابلمه آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید ۱۲ دقیقه جوش بخورد، سپس پاستا را آبکش کنید و بگذارید آبش برود.
حالا سراغ مرغها بروید و آنها را از یخچال بیرون بیاورید و با مقداری روغن زیتون بگذارید تا بپزد، یک ظرف گود انتخاب کنید و پاستا را به همراه روغن گیاهی داخل آن بریزید.
مرغ، بادام زمینی و سبزیجات خرد شده را به پاستا اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید و مواد سس را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ و پاستا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
سالاد مرغ و پاستا را میتوانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک