فراشپز- تایلندی‌ها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزه‌ای درست می‌کنند که برای تهیه سالاد مرغ و پاستا یک نوع سس مخصوصی درست می‌کنند که طعم سالاد را متفاوت می‌کند.

مواد لازم برای سالاد مرغ و پاستای تایلندی

۲ عدد:سینه مرغ درشت

۲ /۱:پیمانه سس تریاکی

۱ ق س:روغن زیتون

۲۰۰ گرم:پاستای رشته‌ای

۲ پیمانه:کلم خرد شده

۲ پیمانه:کاهوی خرد شده

۲ پیمانه:کلم قرمز خرد شده

۲ عدد:فلفل دلمه‌ای رنگی

۱ عدد:هویج درشت

۲ /۱:یک خیار متوسط

۴ /۱:یک عدد پیاز قرمز

۲ /۱:پیمانه بادام زمینی بوداده شده

به مقدار لازم روغن زیتون مخصوص سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه سس

۳ /۱ پیمانه کره بادام زمینی

۱ عدد لیمو ترش تازه

۲ ق چ روغن کنجد

۲ ق س سرکه برنج یا سیب

۳ ق س سویا سس

۲ عدد حبه سیر (رنده شود)

۱ ق س زنجبیل رنده شده

به مقدار لازم نمک و فلفل

۲ /۱ تا ۴ /۱ پیمانه روغن گیاهی

۱ ق چ سس فلفل

طرز تهیه سالاد مرغ و پاستای تایلندی

ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و به همراه سس تریاکی داخل یک ظرف در بسته بریزید و برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود و مقداری آب و نمک را داخل قابلمه‌ای ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید.

در این فاصله به سراغ سبزیجات بروید و آنها را خرد کنید و کنار بگذارید به سراغ پاستا بروید و آنها را داخل قابلمه آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید ۱۲ دقیقه جوش بخورد، سپس پاستا را آبکش کنید و بگذارید آبش برود.

حالا سراغ مرغ‌ها بروید و آنها را از یخچال بیرون بیاورید و با مقداری روغن زیتون بگذارید تا بپزد، یک ظرف گود انتخاب کنید و پاستا را به همراه روغن گیاهی داخل آن بریزید.

مرغ، بادام زمینی و سبزیجات خرد شده را به پاستا اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید و مواد سس را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ و پاستا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

سالاد مرغ و پاستا را می‌توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *