آشپزی

آبگوشت سرخ‌، سوغاتی خوشمزه کرمان

پاییز و زمستان که می‌شود، کرمانی‌ها، ماهی چند بار هم که شده حتما آبگوشت می‌خورند، مهم‌ترین و فصلی‌ترین آبگوشتی هم که معمولا درست می‌کنند، همین آبگوشت چغندر است.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی آبگوشتی
۱ عدد چغندر متوسط
۵۰ گرم نخود
۱ عدد پیاز کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
آلو یا گوجه برقانی به مقدار دلخواه
آبغوره یا غوره به مقدار دلخواه

۱. از شب قبل نخود را در کاسه‌ای ریخته رویش آب بریزید و چندین بار آب روی نخودها را عوض کنید.

۲. پیاز را پوست کنده بشویید و با گوشت و نخود در قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت بگذارید. حدود نیم‌ساعت یا سه ربع که گذشت، وقت افزودن چغندر است.

۳.  چغندر را پوست گرفته و بشویید و به شکل دلخواه ریز خرد کنید و به آبگوشت بیفزایید. به دلخواه مقداری آلو یا گوجه برقانی اضافه کنید تا آبگوشت‌تان مزه‌دار شود.

۴.  نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید تا همه مواد با هم بجوشند و آبگوشت خوب جا بیفتد.

فوت‌وفن

این آبگوشت احتیاج به زردچوبه یا رب ندارد، چغندر (لبو) به این آبگوشت رنگ می‌دهد.

یه‌جور دیگه

در مرحله آخر آبگوشت را بچشید اگر طعم شیرین داشت، برای دو مزه شدن این غذا آب‌غوره یا غوره را هم اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

32 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

1 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago