فراشپز- در روزهای سرد زمستانی، هیچ چیزی به اندازهی یک نوشیدنی گرم و خوشطعم نمیچسبد. حتی یک چای ساده هم میتواند ما را گرم کند و کمک کند که از سرمای روزها و شبهای این فصل لذت ببریم. شاید فکر کنید که نوشیدنی زمستانی فقط چای و دمنوش است، اما باید بگوییم که تنوع آنها بیشتر از همین چند نوشیدنی است.
امروز تصمیم داریم یک نوشیدنی زمستانی خوشطعم را به شما آموزش دهیم.
آب سیب داغ و دارچین همان چیزی است که در یک روز سرد زمستانی به آن نیاز داریم. ترکیب دارچین و میخک میتوان روح انسان را هم گرم کند. استفاده از آب سیب دغ و دارچین به ۵۵ سال قبل از میلاد برمیگردد. رومیان سیب و ادویهها را با هم میجوشاندند تا شربتی خوشطعم تهیه کنند.
برای تهیهی این نوشیدنی سیبهای با کیفیت تهیه کنید و ادویههای تازه بخرید تا عطر و طعم خوبی را تجربه کنید. ادویههای این نوشیدنی دارچین، میخک و بادیان ستارهای هستند که در هر عطاری پیدا میشوند. برای استفاده باید ابتدا آنها را چند دقیقهای روی شعله تفت دهید تا عطرشان آزاد شود و سپس به سراغ تهیهی نوشیدنی بروید.
چوب دارچین: ۴ عدد
آب سیب: ۸ فنجان
بادیان ستارهای، چوب دارچین و برشهای پرتقال برای تزئین
چوبهای دارچین را در تابه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه برشته کنید. گاهی آنها را هم بزنید تا تمام قسمتهایشان برشته شده و عطرشان آزاد شود.
حرارت را کم کنید و آب سیب را روی ادویهها بریزید. منتظر بمانید تا به جوش بیاید.
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید تا جوشیدن متوقف شود. اجازه دهید نیم ساعت در همین حالت باقی بماند.
شربت را از صافی رد کنید تا تمام قطعات دارچین از آن جدا شود.
شربت را در لیوان ریخته و با چوب دارچین، برشهای پرتقال و بادیان ستارهای تزئین کنید.
منبع: دیجی کالا
فراشپز- اسم این غذا مشت بادمجان است. هم با پلو سرو میشود و هم نان!…
فراشپز- آش ارده غذایی لذیذ است که از غذاهای سنتی دزفول به شمار میآید. آش…
فراشپز- پلو هفت رنگ، یکی از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که…
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…