آشپزی

آب سیب داغ و دارچین؛ نوشیدنی زمستانی خوش‌طعم

فراشپز- در روز‌های سرد زمستانی، هیچ چیزی به اندازه‌ی یک نوشیدنی گرم و خوش‌طعم نمی‌چسبد. حتی یک چای ساده هم می‌تواند ما را گرم کند و کمک کند که از سرمای روز‌ها و شب‌های این فصل لذت ببریم. شاید فکر کنید که نوشیدنی زمستانی فقط چای و دمنوش است، اما باید بگوییم که تنوع آنها بیشتر از همین چند نوشیدنی است.

امروز  تصمیم داریم یک نوشیدنی زمستانی خوش‌طعم را به شما آموزش دهیم.

آب سیب داغ و دارچین همان چیزی است که در یک روز سرد زمستانی به آن نیاز داریم. ترکیب دارچین و میخک می‌توان روح انسان را هم گرم کند. استفاده از آب سیب دغ و دارچین به ۵۵ سال قبل از میلاد برمی‌گردد. رومیان سیب و ادویه‌ها را با هم می‌جوشاندند تا شربتی خوش‌طعم تهیه کنند.

برای تهیه‌ی این نوشیدنی سیب‌های با کیفیت تهیه کنید و ادویه‌های تازه بخرید تا عطر و طعم خوبی را تجربه کنید. ادویه‌های این نوشیدنی دارچین، میخک و بادیان ستاره‌ای هستند که در هر عطاری پیدا می‌شوند. برای استفاده باید ابتدا آنها را چند دقیقه‌ای روی شعله تفت دهید تا عطرشان آزاد شود و سپس به سراغ تهیه‌ی نوشیدنی بروید.

مواد لازم

چوب دارچین: ۴ عدد

آب سیب: ۸ فنجان

بادیان ستاره‌ای، چوب دارچین و برش‌های پرتقال برای تزئین

روش تهیه

چوب‌های دارچین را در تابه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه برشته کنید. گاهی آنها را هم بزنید تا تمام قسمت‌هایشان برشته شده و عطرشان آزاد شود.

حرارت را کم کنید و آب سیب را روی ادویه‌ها بریزید. منتظر بمانید تا به جوش بیاید.

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید تا جوشیدن متوقف شود. اجازه دهید نیم ساعت در همین حالت باقی بماند.

شربت را از صافی رد کنید تا تمام قطعات دارچین از آن جدا شود.

شربت را در لیوان ریخته و با چوب دارچین، برش‌های پرتقال و بادیان ستاره‌ای تزئین کنید.

منبع: دیجی کالا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

2 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

3 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

2 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

2 روز ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

2 روز ago