آشپزی

آشنایی با بهترین دسرها در رژیم کتو

فراشپز- این روزها دسرها طرفداران زیادی دارند و اگر چه در تهیه آنها از چربی زیادی استفاده می شود اما می توان آنها را به صورت رژیمی هم تهیه کرد. دسرها با توجه به فصل و موادی که در آن فصل وجود دارد تهیه می شوند. برای مثال دسر توت فرنگی یا دسر هندوانه یکی از انواع دسرهای محبوب بهار و تابستان است.

رژیم های غذایی مختلف اهداف مختلفی دارند که لاغر شدن یا چاق شدن از جمله آنها است. رژیم کتوژنیک یکی از انواع رژیم غذایی است که تاثیر زیادی بر سلامت افراد دارد. تحقیقات بسیاری نیز در ارتباط با این رژیم غذایی انجام شده و اهمیت بسیار زیاد آن را نشان داده است. رژیم غذایی کتوژنیک رژیم غذایی است که چربی آن بالا است و کربوهیدرات کمی دارد. این رژیم غذایی می ‌تواند در کاهش وزن و بهبود سلامتی موثر باشد.  در ادامه به معرفی چند دسر در این رژیم می پردازیم. پس با ما همراه شوید.

  1. چیز کیک لیمو توت فرنگی

چیز کیک یکی از انواع کیک است که همه آن را دوست دارند. چیز کیک یا کیک پنیر با روش های مختلفی تهیه می شود.

مواد لازم چیز کیک لیمو توت فرنگی

  • توت فرنگی بزرگ: ۲ عدد
  • پنیر خامه‌ای : ۳ اونس
  • چاشنی لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
  • آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
  • استویا: یک دوم فنجان
  • خامه: سه چهارم فنجان

طرز تهیه:

  • خامه، استویا و پنیر خامه‌ ای را با یک دیگر هم بزنید.
  • آب لیمو را به آن بیفزایید.
  • توت فرنگی را اضافه کنید.
  • خامه ‌ای که هم زدید را به یک شیشه یا یک کاسه اضافه نمایید.
  • برش‌ های توت فرنگی را نیز به آن بیفزایید.
  • لایه دیگری از خامه ‌ای که هم زدید را اضافه کنید.
  • حال در بالا تعدادی برش توت فرنگی و مقداری لیمو به عنوان طعم دهنده بگذارید.
  1. کیک وانیلی

کیک وانیلی یک دسر ساده و در عین حال محبوب است که تهیه آن بسیار راحت و بدون دردسر است. این کیک و یا هر نوع کیک دیگری را می توانید با استفاده از مغزهایی مانند پسته تزئین کنید. این تزئین نه تنها کیک شما را زیباتر می کند بلکه طعم آن را نیز دلچسب تر خواهد کرد.

مواد لازم

  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • آرد بادام: ۲ فنجان
  • تخم مرغ بزرگ : ۴ عدد
  • پنیر خامه‌ای: ۲ اونس
  • کره یا روغن: یک دوم فنجان
  • خامه ترش: ۱ فنجان
  • اریتریتول: ۱ فنجان
  • زغال اخته: تعدادی
  • برگ نعنا و استویا برای تزیین

طرز تهیه

  • فر را تا دمای 200 درجه گرم کنید.
  • قالب کیک را با کره چرب کنید.
  • کره و پنیر خامه ‌ای را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در کاسه مایکروویو بگذارید.
  • حال، عصاره وانیلی، اریتریتول و خامه ترش را به آن اضافه کنید.
  • در کاسه دیگری بیکینگ پودر را با آرد بادام مخلوط کنید.
  • تخم مرغ را داخل کاسه‌ ای که خامه ترش، اریتریتول و عصاره وانیلی را در آن ریخته بودید بریزید.
  • پس از آن که آن را به اندازه کافی مخلوط کردید آن را به کاسه‌ ای که در آن آرد بادام و بیکینگ پودر ریختید، منتقل کنید.
  • مواد را به حدی هم بزنید که کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
  • خمیر را در قالب کیک ریخته و اجازه دهید ۵۰ دقیقه بپزد.
  • تا سرد شدن آن صبر کنید، سپس سینی پخت را بیرون بیاورید.
  • منبع: فرارو
فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) آموزش پخت پیتزای خانگی با نان تست!

فراشپز- پیتزا، نوعی فست فود پرطرفدار است که در انواع متنوع و به شیوه‌های مختلفی،…

2 ساعت ago

طرز تهیه خورش جوجه پریده، غذای خوشمزه مازندرانی

فراشپز- استان‌های شمالی کشور به دلیل دارا بودن اقلیم خوب و زمین‌های حاصلخیز خاستگاه انواع…

2 ساعت ago

دلیل اصلی نپختن و خام ماندن خمیر پیتزا

فراشپز- یکی از مشکلات رایج برای پختن پیتزا طرز تهیه و پخت خمیر آن است،…

3 ساعت ago

فوت و فن پخت چلو دیزی، غذای خوشمزه کاشانی

فراشپز- پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو،…

4 ساعت ago

طرز تهیه سالاد گرجی؛ یک سالاد جذاب و خوشمزه

فراشپز- سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر…

5 ساعت ago

انواع پیراشکی برای شام

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای لذیذ هستید، قطعا پیراشکی ها بهترین انتخاب هستند. پیراشکی…

6 ساعت ago