آشپزی

آشنایی با روش تهیه انار پلو با پرک بادام+فوت و فن

فراشپز- اگر اهل درست کردن غذاهای جدید یا کمتر شناخته شده هستید، توصیه ما به شما پخت انار پلو با پرک بادام است. پلویی خوش آب و رنگ ویژه فصل پاییز که طعمی دلپذیر دارد.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس تا با درست کردن این غذای خوشمزی طعمی متفاوت تجربه کنید.

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: برای ۲ نفر

مواد لازم:

برنج: ۲۵۰ گرم

دانه انار: ۱۲۰ گرم

پرک بادام: ۵۰ گرم

عصاره سبزیجات: ۵۰۰ میلی لیتر

زیره آسیاب شده: یک قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

تخم گشنیزآسیاب شده: یک قاشق چای خوری

زعفران: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه‌ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید.

۲: بعد از بجوش آمدن عصاره، برنج را به آن بیفزایید تا بپزد. هنگامی که به میزان لازم پخته شد، آن را آبکش کنید و دم بگذارید.

۳: در این حین انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و پرک بادام مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زعفران به آن بیفزایید و اجازه دهید تا عطر و رنگ زعفران به خورد مواد برود.

۴: در انتها و هنگام سرو برنج را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مواد را لابه‌لای برنج بریزید.

نکته:

در تهیه این غذا به جای عصاره سبزیجات می‌توانید از سبزیجات تازه معطر تازه یا خشک شده به صورت دلخواه استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

​​​​​​​۵ نکته مهم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

فراشپز- ساندویچ مرغ یکی از انواع خوشمزه فست فودهاست که می‌توانید آن را در منزل…

11 دقیقه ago

طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده

فراشپز- خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده است…

41 دقیقه ago

رفع یبوست و تقویت سیستم گوارشی با مصرف این میوه

فراشپز- عناب با تقویت سیستم ایمنی، کاهش استرس و بهبود هضم، گزینه‌ای عالی برای حفظ…

2 ساعت ago

آب معدنی یا آب جوشیده، نوشیدن زیاد آب خوب است؟

فراشپز- آب یکی از ارکان اصلی حیات است و مصرف صحیح آن می‌تواند تأثیر زیادی…

2 ساعت ago

(ویدیو) آموزش پخت شیرینی سیب دارچینی

برای تهیه شیرینی سیب دارچینی به مواد زیر نیاز دارید : ۲ عدد تخم مرغ…

3 ساعت ago

دستور تهیه مربای بابونه با طعمی به یادماندنی

فراشپز- مربای بابونه یکی از مربا‌های سنتی و خوشمزه است که از گل‌های بابونه تهیه…

4 ساعت ago