فراشپز- شاید بسیاری انواع خورشتهای ایرانی را تنها محدود به تعدادی خورشت خاص مانند قورمه سبزی، قیمه و … بدانند، اما باید گفت دنیای خورشتها بسیار گسترده است و با مواد متنوعی از جمله هویچ میتوان غذاهایی خوشمزه تهیه کرد. خورشتهایی مانند هویچ و کلم سفید که طعمی متفاوت را به شما و خانوادتان ارمغان میدهد.
فاطمه باقری مدرس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و کلم را ارائه کرده است تا با پختن آن طعمی متفاوت را تجربه کنید.
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت:۲ ساعت
برای: ۳ نفر
سینه مرغ: ۳ عدد
پیاز خلالی:۲عدد
سیر خردشده:۲یا ۳ عدد
هویج خلالی: ۳عدد
کلم برگ خردشده:یکلیوان
نمک، زردچوبه، زعفران، پاپریکا، پودر سیر، فلفل سفید: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: یک لیوان
۱: ابتدا پیاز و سیر را سرخ کنید. بعد مرغها را داخلقابلمهبریزیدو با کمی روغن تفت دهید.
۲: حالا زعفران و زردچوبه و دیگر ادویهها را به مواد بیفزایید و آنها را نیز تفت دهید. یک لیوان آبجوش داخل موادبریزید و بگذارید تا خورشت با حرارت ملایمبپزد.
۳: در این مرحله هویجو کلم برگ را با کمی کره تفت دهید. به آنها نیز مقداری نمک، فلفل، پودرسیر، پاپریکا و زعفران اضافه کنید. رب را داخل تابه ریخته و هم بزنید تا سرخ شود.
۴: خورشت که نیم پز شد، مخلوط کلم و هویجرا به آن بیفزایید. شعله را کم کنید و تا خوب پخته و روغن بیندازد.
باتوجه به اینکه کلم ممکن است باب میل همه نباشد، میتوانید آنرا با هویج مخلوط نکنید و آن را جداگانه پخته و سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…