فراشپز- کیکی یزدی جزو کیکهای خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبتهای مذهبی تهیه میشود. شیرینی که طعم خوشمزه و بی نظیرش باعث شده تا نه تنها برای بزرگترها جذاب باشد، بلکه میان وعدهای مناسب برای کودکان هم محسوب شود.
با فاطمه باقری، مدرس آشپزی با مراحل پخت کیک یزدی بیشتر آشنا شوید.
مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
آرد سفید:۳۰۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
شکر :۲۰۰ گرم
ماست غلیظ :۱۵۰ گرم
روغن مایع :۱۷۵ گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:۳ قاشق غذاخوری
۱: تخم مرغها را شکسته و در ظرف مناسبی با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر، روغن مایع و ماست را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۲: گلاب، هل و عسل را به ترتیب به مواد بیفزایید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.
۳: مایع کیک را داخل قالب بریزید. برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده بگذارید تا کاملا پف کند.
۴: وقتی کیکها پف کرد، درجه فر را کم کنید و به دمای ۱۸۰ درجه برسانید. ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا طلایی و پخته شوند.
نکته: اگر زمان آمادهسازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد، اطراف کیک پف کرده و وسط آن پف نمی کند.
منبع: همشهری
فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علیرغم…
فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزهای است که…
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…