Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-08-12 05:58:17Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
فراشپز- خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است.
بادمجان شش عدد
مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد
غوره دو خوشه
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک و ادویه
پوست بادمجانها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجانها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد. همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجانها خوب پخته باشند. این خورشت را میتوانید با چلو یا نان همراه کنید.
بادمجان نیم کیلو
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده دویست گرم
گوجه فرنگی ریز چهارعدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
غوره پاک شده نصف لیوان
نمک فلفل زردچوبه به مقدار دلخواه
بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک میپاشیم. بعد از دو ساعت میشوییم آبش راگرفته و سرخ میکنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت میدهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت میدهیم بادمجانها را کنار آن میچینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن میچینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم میپزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه میکنیم. نمک را میچشیم اگر کم بود اضافه میکنیم.
بادمجان نیم کیلو
پیازمتوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده دویست گرم
گوجه فرنگی ریز چهارعدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
غوره پاک شده نصف لیوان
نمک فلفل زرد چوبه به مقدار دلخواه
بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک میپاشیم. بعد از دو ساعت میشوییم آبش راگرفته و سرخ میکنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت میدهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت میدهیم بادمجانها را کنار آن میچینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن میچینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم میپزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه میکنیم. نمک را میچشیم اگر کم بود اضافه میکنیم.
منبع: همشهری
فراشپز- متخصصان سلامت میگویند بیشتر غذاهایی که میخوریم به شدت فرآوری شده و برای سلامتی…
فراشپز- در حالی که ممکن است فکر میکنید روغن زیتون خوبی خریدهاید، اما تولیدکنندگان ممکن…
فراشپز- برگر کدو سبز و نخود غذایی گیاهی است که می توان آن را با…
فراشپز- اگر به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه و گرم برای روزهای سرد زمستانی…
فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که از ترکیب مایه…
فراشپز- دسر کاراملی با نان تست یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که…