آشپزی

آشنایی با 3 روش تهیه خورش غوره بادمجان – غذای محلی استان همدان

فراشپز- خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

دستور شماره یک

مواد لازم:

بادمجان شش عدد

مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد

غوره دو خوشه

گوجه فرنگی پنج عدد

پیاز متوسط یک عدد

نمک و ادویه

طرز تهیه:

پوست بادمجان‌ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان‌ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد. همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان‌ها خوب پخته باشند. این خورشت را می‌توانید با چلو یا نان همراه کنید.

دستور شماره دو

مواد لازم:

بادمجان نیم کیلو

پیاز متوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده دویست گرم

گوجه فرنگی ریز چهارعدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

غوره پاک شده نصف لیوان

نمک فلفل زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک می‌پاشیم. بعد از دو ساعت می‌شوییم آبش راگرفته و سرخ می‌کنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت می‌دهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت می‌دهیم بادمجان‌ها را کنار آن می‌چینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن می‌چینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم می‌پزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه می‌کنیم. نمک را می‌چشیم اگر کم بود اضافه می‌کنیم.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-08-12 05:58:17Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

دستور شماره سه

مواد لازم:

بادمجان نیم کیلو

پیازمتوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده دویست گرم

گوجه فرنگی ریز چهارعدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

غوره پاک شده نصف لیوان

نمک فلفل زرد چوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه

بادمجان راپوست کنده از طول نصف کرده نمک می‌پاشیم. بعد از دو ساعت می‌شوییم آبش راگرفته و سرخ می‌کنیم. پیاز را سرخ کرده زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را در آن تفت می‌دهیم. گوشت وپیاز را کنار ظرف جمع کرده رب گوجه را تفت می‌دهیم بادمجان‌ها را کنار آن می‌چینیم کمی فلفل وزرد چوبه اضافه کرده گوجه فرنگی راروی آن می‌چینیم. با دو لیوان آب وحرارت کم می‌پزیم. ربع ساعت قبل از پایان پخت غوره را اضافه می‌کنیم. نمک را می‌چشیم اگر کم بود اضافه می‌کنیم.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

7 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

11 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago