فراشپز- آش ارده غذایی لذیذ است که از غذاهای سنتی دزفول به شمار میآید.
آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذاهای سنتی دزفول و شوشتر به حساب میآید.
آش ارده بر عکس نامی که دارد یک پلوی بسیار سنتی و لذیذ دزفولی است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش میشوید.
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
ارده به مقدار لازم
شیره خرما به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.
برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.
سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.
وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.
همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.
به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج میشود باید این کار را انجام دهید.
در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار میدهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار میدهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود میریزد.
منبع: وقت صبح
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…