آشپزی

آش ارده، غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!

فراشپز- آش ارده غذایی لذیذ است که از غذاهای سنتی دزفول به شمار می‌آید.

آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول و شوشتر به حساب می‌آید.

آش ارده بر عکس نامی که دارد یک پلوی بسیار سنتی و لذیذ دزفولی است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

ماش ۱ پیمانه

ارده به مقدار لازم

شیره خرما به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.

برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.

سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.

وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.

همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.

به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج می‌شود باید این کار را انجام دهید.

در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار می‌دهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار می‌دهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود می‌ریزد.

منبع: وقت صبح

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه خورش خرفه (پرپین) بوشهری

فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت می‌شود؛ به همین دلیل تهیه…

19 دقیقه ago

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی…

1 ساعت ago

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

2 ساعت ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

2 ساعت ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

3 ساعت ago

قیمه کورگ؛ غذای اصیل سنندج

فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…

3 ساعت ago