اسپرسوی داغ ۵۰ میلی گرم
بستنی وانیلی با تکه های شکلات ۱ یا ۲ اسکوپ
تکه های رنده شده شکلات مقداری برای تزیین
دو اسکوپ بستنی وانیل با تکه های شکلات را داخل یک فنجان می ریزیم.
یک شات دبل اسپرسو درست کنید و داخل فنجان بریزید و روی آن را با شکلات های رنده شده یا سس شکلاتی یا تکه های بیسکوییت تزیین کنید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوقالعاده لذت ببرید.
البته میتوانید برای مهمانها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…