فراشپز- ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویههای ترکیب هندی است که در غذاهای زیاد مورد استفاده قرار میگیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
تخم گشنیز ۲۰ گرم
زیره سبز ۱۰ گرم
هل سبز ۱۵ عدد
هل سیاه ۴ عدد
برگ بو ۴ عدد
میخک ۶ عدد
بادیان ستارهای ۱ عدد
چوب دارچین ۲ تکه
دانه رازیانه ۱ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده ½ قاشق چایخوری
برای تهیه ادویه گرام ماسالا ابتدا تخم گشنیز را داخل یک تابه مناسب میریزیم، سپس روی حرارت ملام قرار میدهیم و حدود ۳ دقیقه تفت میدهیم. در ادامه تخم گشنیز را از تابه خارج میکنیم و کنار میگذاریم.
در این مرحله هل سبز و سیاه را به همراه زیره، فلفل سیاه، میخک، بادیان ستارهای (ستاره انیس)، دارچین و رازیانه به تابه اضافه میکنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم تا عطر ادویهها بلند شود، سپس برگ بو و جوزهندی را اضافه میکنیم.
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه میدهیم، سپس ادویهها را از تابه خارج میکنیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتند و با دمای محیط هماهنگ شوند. پس از اینکه ادویهها خنک شدند، انها را داخل آسیاب میریزیم و پودر میکنیم.
پس از اینکه ادویهها کاملا یکدست شدند، انها را از آسیاب خارج میکنیم و با الک ریز یک مرتبه الک میکنیم، سپس داخل یک شیشه درب دار تمیز و بدون رطوب میریزیم، سپس در کابینت دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- پیده اسفناج، از دسته انواع پیده ها می باشد و اصالتا غذای ترکی می…
فراشپز- سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن یکی از روستای کشور ترکیه را خواهید…
فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کاملترین سالادهای مرغ میباشد و به خاطر طعم بی…
فراشپز- پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العادهای است که در دستور بعضی…
فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…