آشپزی

آموزش تهیه ادویه گرام ماسالا؛ مخصوص غذاهای هندی

فراشپز- ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه‌های ترکیب هندی است که در غذا‌های زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم ادویه گرام ماسالا

تخم گشنیز ۲۰ گرم

زیره سبز ۱۰ گرم

هل سبز ۱۵ عدد

هل سیاه ۴ عدد

برگ بو ۴ عدد

میخک ۶ عدد

بادیان ستاره‌ای ۱ عدد

چوب دارچین ۲ تکه

دانه رازیانه ۱ قاشق چایخوری

دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی رنده شده ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه ادویه گرام ماسالا

مرحله اول

برای تهیه ادویه گرام ماسالا ابتدا تخم گشنیز را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم، سپس روی حرارت ملام قرار می‌دهیم و حدود ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. در ادامه تخم گشنیز را از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله هل سبز و سیاه را به همراه زیره، فلفل سیاه، میخک، بادیان ستاره‌ای (ستاره انیس)، دارچین و رازیانه به تابه اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها بلند شود، سپس برگ بو و جوزهندی را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می‌دهیم، سپس ادویه‌ها را از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتند و با دمای محیط هماهنگ شوند. پس از اینکه ادویه‌ها خنک شدند، ان‌ها را داخل آسیاب می‌ریزیم و پودر می‌کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه ادویه‌ها کاملا یکدست شدند، ان‌ها را از آسیاب خارج می‌کنیم و با الک ریز یک مرتبه الک می‌کنیم، سپس داخل یک شیشه درب دار تمیز و بدون رطوب می‌ریزیم، سپس در کابینت دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری می‌کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پیده اسفناج و پنیر؛ طعمی به یادماندنی

فراشپز- پیده اسفناج، از دسته انواع پیده ها می باشد و اصالتا غذای ترکی می…

8 ساعت ago

سنگدان مرغ را در کباب کوبیده بریزیم یا نه ؟

فراشپز- سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در…

9 ساعت ago

(ویدیو) پخت غذا با جگر بره به سبک آشپز مشهور ترک

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن یکی از روستای کشور ترکیه را خواهید…

9 ساعت ago

سالاد مرغ آسیایی ؛ آسان و سریع با طعمی فوق العاده

فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کامل‌ترین سالاد‌های مرغ می‌باشد و به خاطر طعم بی…

10 ساعت ago

خلال پوست پرتقال را با این روش درست کنید

فراشپز- پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العاده‌ای است که در دستور بعضی…

11 ساعت ago

دستور پخت کباب ترکی مرغ با سس مخصوص

فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…

12 ساعت ago