آموزش تهیه املت با ۲ روش قهوه خانه ای

فراشپز- املت از غذاهایی است که طرز پخت آنها راحت اما بسیار خوشمزه است؛ در این مطلب آموزش تهیه املت با ۲ روش قهوه خانه ای را می‌خوانید.

املت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد. املت از جمله غذاهای راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.

مواد لازم املت

تخم مرغ : ۴ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
روغن : ۴ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل (سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه املت با رب

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. بعد از یک دقیقه تفت رب، زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه‌دانه داخل تابه بریزید و کمی نمک روی آنها بپاشید و حدود ۵ دقیقه ای به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ ها حسابی با رب مخلوط شوند. املت آماده شده را در کنار نان تازه، پیاز و سبزیجات دلخواه میل نمایید.

نکته : در حین پخت املت حرارت را در هیچ مرحله ای کم نکنید.

طرز تهیه املت با گوجه فرنگی

املت با رب به نوعی دیگر با اسم املت قهوه خانه ای نیز وجود دارد اما اصولا بانوان خانه‌دار علاقه بیشتری به املت گوجه دارند.

مواد لازم املت گوجه فرنگی

گوجه فرنگی: ۶ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به اندازه کافی
زردچوبه: یک قاشق چایخوری

دستور تهیه املت گوجه

پیاز را به صورت خیلی نگینی و یا با رنده ریز رنده کنید. مقداری روغن داخل تابه ای بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. بعد از طلایی شدن پیازها، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در تابه را ببندید تا گوجه ها پخته و نرم شوند بعد حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی ها را کمی سرخ کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا هم بزنید، سپس به گوجه های در حال سرخ شدن اضافه کنید. در همین حین، نمک و فلفل را هم بیفزایید.

پس از مخلوط شدن ادویه ها را با تخم مرغ حرارت زیر تابه را کمی بیشتر کنید تا املت کاملا بپزد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

3 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

3 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

3 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

3 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

3 ساعت ago