فراشپز- اگر به دنبال یک ته دیگ منحصر به فرد برای وعده غذایی خود هستید، ته دیگ آردی میتواند انتخابی عالی باشد. در این مطلب، طرز تهیه این نوع ته دیگ را به شما معرفی خواهیم کرد.
بسیاری بر این باورند که برای تهیه یک ته دیگ حتماً باید از نان یا سیبزمینی استفاده کرد. اما باید بدانید که میتوانید با استفاده از آرد و زعفران، یک ته دیگ فوقالعاده با برنج یا ماکارونی تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را شگفتزده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این ته دیگ جدید را بررسی میکنیم.
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
۱. ابتدا آرد را با آب سرد، نمک و زعفران ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
۲. در یک قابلمه، روغن را ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط آردی را در آن بریزید و بگذارید با حرارت کم کمی بپزد تا حبابهای بزرگ روی آن ایجاد شود.
۳. بعد از اینکه کمی پخته شد، برنج یا ماکارونی را روی مخلوط بریزید و در قابلمه را بگذارید. با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود.
حالا ته دیگ آردی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید. نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- تهچین زرشک پلو با مرغ مجلسی نوعی روش طبخ متفاوت زرشک پلو است که…
فراشپز- ماهیچه بوقلمون یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که در مناسبهای مهم…
فراشپز- باسترما پلو نوعی پلو مرغ خوشمزه و مشهور ترکی است که از ترکیب برنج…
فراشپز- هویج پلو قالبی با ته دیگ هویج نوعی پلوی مجلسی بسیار خوشمزه است که…
فراشپز- تخم مرغ اغلب یکی از بهترین منابع پروتئین در نظر گرفته میشود، زیرا هر…
فراشپز- کیک نسکافه و گردو نوعی کیک بسیار خوشمزه کافی شاپی است که بافت لطیفی…