آشپزی

آموزش ته دیگ آردی بدون نان و سیب زمینی

فراشپز- اگر به دنبال یک ته دیگ منحصر به فرد برای وعده غذایی خود هستید، ته دیگ آردی می‌تواند انتخابی عالی باشد. در این مطلب، طرز تهیه این نوع ته دیگ را به شما معرفی خواهیم کرد.

بسیاری بر این باورند که برای تهیه یک ته دیگ حتماً باید از نان یا سیب‌زمینی استفاده کرد. اما باید بدانید که می‌توانید با استفاده از آرد و زعفران، یک ته دیگ فوق‌العاده با برنج یا ماکارونی تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این ته دیگ جدید را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ آردی

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

آب: یک لیوان

نمک: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

مراحل تهیه ته دیگ آردی

۱. ابتدا آرد را با آب سرد، نمک و زعفران ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

۲. در یک قابلمه، روغن را ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط آردی را در آن بریزید و بگذارید با حرارت کم کمی بپزد تا حباب‌های بزرگ روی آن ایجاد شود.

۳. بعد از اینکه کمی پخته شد، برنج یا ماکارونی را روی مخلوط بریزید و در قابلمه را بگذارید. با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود.

حالا ته دیگ آردی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

ته‌چین زرشک پلو با مرغ مجلسی؛ یک طعم بی‌نظیر

فراشپز- ته‌چین زرشک پلو با مرغ مجلسی نوعی روش طبخ متفاوت زرشک پلو است که…

15 دقیقه ago

طرز تهیه ماهیچه بوقلمون

فراشپز- ماهیچه بوقلمون یکی از انواع غذا‌های بین المللی خوشمزه است که در مناسب‌های مهم…

45 دقیقه ago

طرز تهیه باسترما پلو؛ مرغ و پلوی ترکیه‌ای خوشمزه و خاص

فراشپز- باسترما پلو نوعی پلو مرغ خوشمزه و مشهور ترکی است که از ترکیب برنج…

1 ساعت ago

هویج پلو مجلسی با ته‌دیگ هویج را با این دستور مخصوص درست کنید!

فراشپز- هویج پلو قالبی با ته دیگ هویج نوعی پلوی مجلسی بسیار خوشمزه است که…

2 ساعت ago

۵ سبزیجاتی که حتی از تخم مرغ هم پروتئین بیشتری دارند

فراشپز- تخم مرغ اغلب یکی از بهترین منابع پروتئین در نظر گرفته می‌شود، زیرا هر…

2 ساعت ago

کیک نسکافه و گردو؛ کیک کافی شاپی خوشمزه و محبوب

فراشپز- کیک نسکافه و گردو نوعی کیک بسیار خوشمزه کافی شاپی است که بافت لطیفی…

3 ساعت ago