آشپزی

آموزش ته دیگ آردی بدون نان و سیب زمینی

فراشپز- اگر به دنبال یک ته دیگ منحصر به فرد برای وعده غذایی خود هستید، ته دیگ آردی می‌تواند انتخابی عالی باشد. در این مطلب، طرز تهیه این نوع ته دیگ را به شما معرفی خواهیم کرد.

بسیاری بر این باورند که برای تهیه یک ته دیگ حتماً باید از نان یا سیب‌زمینی استفاده کرد. اما باید بدانید که می‌توانید با استفاده از آرد و زعفران، یک ته دیگ فوق‌العاده با برنج یا ماکارونی تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را شگفت‌زده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این ته دیگ جدید را بررسی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ آردی

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

آب: یک لیوان

نمک: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

مراحل تهیه ته دیگ آردی

۱. ابتدا آرد را با آب سرد، نمک و زعفران ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.

۲. در یک قابلمه، روغن را ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط آردی را در آن بریزید و بگذارید با حرارت کم کمی بپزد تا حباب‌های بزرگ روی آن ایجاد شود.

۳. بعد از اینکه کمی پخته شد، برنج یا ماکارونی را روی مخلوط بریزید و در قابلمه را بگذارید. با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود.

حالا ته دیگ آردی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago