فراشپز- اگر به دنبال یک ته دیگ منحصر به فرد برای وعده غذایی خود هستید، ته دیگ آردی میتواند انتخابی عالی باشد. در این مطلب، طرز تهیه این نوع ته دیگ را به شما معرفی خواهیم کرد.
بسیاری بر این باورند که برای تهیه یک ته دیگ حتماً باید از نان یا سیبزمینی استفاده کرد. اما باید بدانید که میتوانید با استفاده از آرد و زعفران، یک ته دیگ فوقالعاده با برنج یا ماکارونی تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را شگفتزده کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این ته دیگ جدید را بررسی میکنیم.
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
۱. ابتدا آرد را با آب سرد، نمک و زعفران ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
۲. در یک قابلمه، روغن را ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس مخلوط آردی را در آن بریزید و بگذارید با حرارت کم کمی بپزد تا حبابهای بزرگ روی آن ایجاد شود.
۳. بعد از اینکه کمی پخته شد، برنج یا ماکارونی را روی مخلوط بریزید و در قابلمه را بگذارید. با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود.
حالا ته دیگ آردی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید. نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…