یکی از متفاوت ترین ته دیگ هایی که میتوانید برای غذای خودتان انتخاب کنید ته دیگ آردی است، که ما طرز تهیه ته دیگ آردی را برایتان در این مطلب آماده کرده ایم.
اگر تصورتان این است که برای داشتن یک تهدیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چراکه یکی از خوشمزه ترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را می تواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.
آرد 3 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش میریزیم و اجازه میدهیم با شعله کم،به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه کمی گرفت و حبابهای بزرگ زد برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی میگذاریم و با شعله کم به مدت 45 دقیقه اجازه میدهیم تا بخوبی بپزد.
ته دیگ با آرد شما که در لیست خوشمزه ترین ته دیگ ها قرار دارد، آماده است؛ نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…