آموزش رب لیمو عمانی خانگی، یک چاشنی خوشمزه برای غذا

رب لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی‌های ترش و خوشمزه برای غذا و انواع خورشت است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

به گزارش فرارو، همانطور که می‌دانید رب یکی از مهمترین چاشنی‌ها برای غذا‌های ایرانی است که در بسیاری از خورشت‌ها و غذا‌ها برای مزه دار کردن از آن استفاده می‌شود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و… انواع رب‌هایی هستند که برای تهیه غذا از آن استفاده می‌شود که پر مصرف‌ترین آن‌ها رب گوجه فرنگی است.

اما رب لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی‌ها است که شاید تا به حال با آن آشنایی نداشته باشید. این رب جذاب و خوش رنگ برای پخت انواع غذا‌ها مانند قرمه سبزی، انواع مرغ، طعم دار کردن جوجه کباب و یا درست کردن انواع خورش بسیار مناسب است و شما بعد از یکبار استفاده مشتری دائمی آن خوهید شد. اگر دوست دارید این رب خوشرنگ و خوش طعم را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه رب لیمو عمانی با ما همراه باشید.

مواد لازم

لیمو عمانی: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: یک و نیم لیوان
آب: ۴ لیوان
آب لیمو ترش: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این رب فوق‌العاده ابتدا لیمو عمانی را از وسط باز کنید، سپس گوشت لیمو را از پوست جدا کنید و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که باید حتما تخم‌های لیمو را خارج کنید، وگرنه رب لیمو عمانی شما در انتها تلخ می‌شود. پرک‌های لیمو عمانی را داخل یک قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و حرارت را ملایم کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا پرک‌ها بپزد و نرم شود. وقتی پرک‌های لیمو پخت، محتویات قابلمه را داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا کاملا پوره شود، سپس مواد میکس شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی مایه رب به غلظت رسید، آب لیمو ترش و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید رب نباید خیلی سفت شود و غلظت رب باید به اندازه متوسط باشد. اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید رب کاملا خنک شود. رب لیمو عمانی بعد از خنک شدن کمی سفت‌تر هم می‌شود، بنابراین به غلظت رب هنگام پخت توجه کنید. رب لیمو عمانی خنک را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. حتما رب لیمو عمانی را داخل یخچال نگهداری کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

20 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

20 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

20 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

21 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

21 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

21 ساعت ago