آشپزی

آموزش پاستیل مرکبات؛ یک ضد سرماخوردگی قوی و خوشمزه

فراشپز- پاستیل ضد سرماخوردگی راهکاری بدون دردسر و خوش‌طعم برای حفظ سلامتی خود و کودکان در فصول سرد سال هستند که با ترکیباتی طبیعی و سرشار از ویتامین‌ می‌توانند گزینه‌ای ایده‌آل برای شما باشند.
پاستیل ضدسرماخوردگی و تقویت کننده سیستم ایمنی

با سرد شدن هوا و ورود به فصل پاییز و زمستان بیشتر دچار سرماخوردگی می شویم. در فصول سرد کودکان مدرسه ای بیش از همه قشرها بیمار شده و سرما می خورند، والدین به خصوص مادرها برای درمان سرماخوردگی کودکان علاوه بر اقدامات پزشکی ، انواع سوپ، آش، شلغم و… تهیه می کنند، غذایی ممکن است کودکان از خوردنشان اجتناب کنند.

اگر جزو این دسته از مادران هستید، در زمان سرماخوردگی کودکتان برای او پاستیل مرکبات تهیه کنید. این نوع پاستیل ها نه تنها به درمان سرماخوردگی کمک می کنند بلکه تقویت کننده سیستم ایمنی بوده و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفیدند. در این بخش از نمناک طرز تهیه پاستیل ضدسرماخوردگی را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پاستیل مرکبات

آب مرکبات دو لیوان
زنجبیل تازه یک عدد
عسل دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستیل ضدسرماخوردگی

آب مرکبات مانند نارنگی، پرتقال، لیمو و یا گریپ فروت را بگیرید.

یک زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده ریز کنید.

زنجبیل رنده شده را به آب مرکبات اضافه کرده و هم بزنید.

به آب مرکبات و زنجبیل مقداری عسل بیافزایید.

در ظرفی یک قاشق پودر ژلاتین را با آب ولرم مخلوط کنید.

پودر ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات آن حل شود.

بعد از حل شدن ذرات ژلاتین در آب روی بخار کتری بن ماری کنید و به آب مرکبات بیافزایید.

این محلول را در قالب های سیلیکونی چرب شده بریزید و یا در صورت عدم دسترسی به قالب در ظرف مستطیلی بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از اینکه محلول در یخچال سفت شد و خودش را گرفت، از قالب آن را خارج کرده و برش بزنید و نوش جان کنید.

نکته مهم :

این نوع پاستیل ها برای افراد دچار درد مفاصل نیز توصیه می شود.

پاستیل ها را می توانید یک هفته درون یخچال نگهداری نمایید.

مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C و ویتامین B9، می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت در برابر سرفه و عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی کمک کنند. این مواد مغذی با افزایش مقاومت بدن، روند بهبودی از سرماخوردگی را تسریع می‌کنند.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

11 ساعت ago

طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص روز‌های سرد پاییز

فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپ‌های سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…

11 ساعت ago

روش تهیه یک غذای پاییزی مجلسی با کدو

فراشپز- پاییز که از راه می‌رسد سروکله صیفی‌جاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…

11 ساعت ago

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل + مواد لازم سس خوشمزه خانگی

فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بی‌نظیر و…

11 ساعت ago

طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای 4 نفر+ اندازه سبزی و گوشت

فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیه‌ی آن کمی…

11 ساعت ago

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

1 روز ago