آشپزی

آموزش پاستیل مرکبات؛ یک ضد سرماخوردگی قوی و خوشمزه

فراشپز- پاستیل ضد سرماخوردگی راهکاری بدون دردسر و خوش‌طعم برای حفظ سلامتی خود و کودکان در فصول سرد سال هستند که با ترکیباتی طبیعی و سرشار از ویتامین‌ می‌توانند گزینه‌ای ایده‌آل برای شما باشند.
پاستیل ضدسرماخوردگی و تقویت کننده سیستم ایمنی

با سرد شدن هوا و ورود به فصل پاییز و زمستان بیشتر دچار سرماخوردگی می شویم. در فصول سرد کودکان مدرسه ای بیش از همه قشرها بیمار شده و سرما می خورند، والدین به خصوص مادرها برای درمان سرماخوردگی کودکان علاوه بر اقدامات پزشکی ، انواع سوپ، آش، شلغم و… تهیه می کنند، غذایی ممکن است کودکان از خوردنشان اجتناب کنند.

اگر جزو این دسته از مادران هستید، در زمان سرماخوردگی کودکتان برای او پاستیل مرکبات تهیه کنید. این نوع پاستیل ها نه تنها به درمان سرماخوردگی کمک می کنند بلکه تقویت کننده سیستم ایمنی بوده و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفیدند. در این بخش از نمناک طرز تهیه پاستیل ضدسرماخوردگی را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پاستیل مرکبات

آب مرکبات دو لیوان
زنجبیل تازه یک عدد
عسل دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستیل ضدسرماخوردگی

آب مرکبات مانند نارنگی، پرتقال، لیمو و یا گریپ فروت را بگیرید.

یک زنجبیل تازه را پوست گرفته و رنده ریز کنید.

زنجبیل رنده شده را به آب مرکبات اضافه کرده و هم بزنید.

به آب مرکبات و زنجبیل مقداری عسل بیافزایید.

در ظرفی یک قاشق پودر ژلاتین را با آب ولرم مخلوط کنید.

پودر ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات آن حل شود.

بعد از حل شدن ذرات ژلاتین در آب روی بخار کتری بن ماری کنید و به آب مرکبات بیافزایید.

این محلول را در قالب های سیلیکونی چرب شده بریزید و یا در صورت عدم دسترسی به قالب در ظرف مستطیلی بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از اینکه محلول در یخچال سفت شد و خودش را گرفت، از قالب آن را خارج کرده و برش بزنید و نوش جان کنید.

نکته مهم :

این نوع پاستیل ها برای افراد دچار درد مفاصل نیز توصیه می شود.

پاستیل ها را می توانید یک هفته درون یخچال نگهداری نمایید.

مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C و ویتامین B9، می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت در برابر سرفه و عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی کمک کنند. این مواد مغذی با افزایش مقاومت بدن، روند بهبودی از سرماخوردگی را تسریع می‌کنند.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

ویتامین b۱۲ در چه غذاهایی است ؟

فراشپز- B۱۲ در برخی از منابع گیاهی ازجمله برخی قارچ‌ها هم وجود دارد. اما این…

9 ساعت ago

طرز تهیه خورش قیمه فقط در ۱۰ دقیقه!

فراشپز- این خورش طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد که بی‌شباهت به خورش گوشت چرخ‌کرده نیست. خورش…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده

فراشپز- کوکو گوشت چرخ کرده یکی ازا نواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی است که از…

10 ساعت ago

چند ترفند ساده برای درست کردن شیرپسته بازاری در خانه

فراشپز- مصرف شیر پسته برای تجدید قوا و سلامتی مردان، زنان و کودکان خواص بسیار…

14 ساعت ago

چطور با هویچ و لپه، غذایی رژیمی درست کنیم؟ +فوت و فن

فراشپز- در میان خورشت‌هایی که با هویچ درست می‌شوند، تعدادی خورشت هم وجود دارند که…

14 ساعت ago

چرا گوشت نسبت به سبزیجات، پروتئین بیشتری دارد؟

فراشپز- نیازهای بیولوژیکی گیاهان و حیوانات بر میزان، کیفیت و نوع پروتئین سلول‌های آن‌ها تأثیر…

1 روز ago