فراشپز- آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو میشود و انتخابی عالی برای روزهای سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت.
گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
عدس ۱ پیمانه
کشک ۱/۲ پیمانه
نعنا داغ ۱ ق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
گوشت و با پیاز و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند
حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.
پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت.
نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن.
نعنا داغ را بیشتر از چند ثانیه تفت ندهید، زیرا تلخ خواهد شد.
کشک نباید بجوشد.
بعد افزودن کشک نمک را اندازه کنید تا غذا شور نشود.
میزان افزودن بادمجان را میتوانید کم یا زیاد کنید.
آبگوشت بادمجان رب ندارد.
در رسپی شهرهای دیگر از نخود و لوبیا نیز در تهیه این غذا استفاده شده است.
به دلخواه میتوانید در انتها کمی آبلیمو اضافه کنید.
منبع: فرتاک نیوز
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…