فراشپز- ساندویچ سیب زمینی هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده کشور هند است که مانند دیگر غذاهای این کشور با ادویه فراوان درست میشود. این ساندویچ گیاهی، گزینهای عالی برای کسانی است که به دنبال یک وعده غذایی سریع، خوشمزه و متفاوت هستند.
سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
نخود سبز: ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
پیاز: ۱ عدد کوچک (رنده شده)
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری (رنده شده)
فلفل سبز: ۱ عدد (خرد شده)
گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر انبه خشک (آمچور): ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آرد سوخاری یا آرد نخودچی: برای غلتاندن
روغن: برای سرخ کردن
نان ساندویچی (نان برگر یا نان پیتا)
سس نعناع-گشنیز (چاتنی سبز)
سس تمر هندی (چاتنی قهوهای)
پیاز قرمز: حلقه شده
گوجه فرنگی: حلقه شده
خیار: حلقه شده (اختیاری)
کاهو (اختیاری)
ساندویچ سیب زمینی هندی
سیب زمینیها را آبپز کرده و پس از خنک شدن، پوست آنها را بگیرید و له کنید.
نخود سبز را نیز آبپز کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
پیاز رنده شده، زنجبیل، فلفل سبز، گشنیز، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر انبه خشک، نمک و فلفل سیاه را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و به شکل کتلت درآورید.
کتلتها را در آرد سوخاری یا آرد نخودچی بغلتانید.
در یک تابه، روغن را داغ کرده و کتلتها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
نان ساندویچی را از وسط برش دهید.
روی هر دو طرف نان، سس نعناع-گشنیز و سس تمر هندی بمالید.
یک عدد آلو تیکی سرخ شده را روی نان قرار دهید.
حلقههای پیاز، گوجه فرنگی، خیار و کاهو را روی آلو تیکی قرار دهید.
نیمه دیگر نان را روی مواد قرار داده و ساندویچ را سرو کنید.
برای تهیه سس نعناع-گشنیز، نعناع، گشنیز، فلفل سبز، زنجبیل، آبلیمو، نمک و شکر را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.
برای تهیه سس تمر هندی، تمر هندی را در آب خیس کرده و سپس از صافی رد کنید. شکر، پودر زیره، پودر فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
ادویههای موجود در این غذا بسته به ذائقه قابل تغییر است. برای داشتن ساندویچ رژیمی میتوانید آلو تیکیها را به جای سرخ کردن گریل کنید.
منبع: دلگرم
فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…
فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیکهای فراوانی استفاده میشود که…
فراشپز- اگر علاقهمند به دستورهای جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…
فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که میتوانید در فصل…
فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درجشده روی بستهبندی توجه کنید. اگر روی برچسب…
فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگیهای روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…