فراشپز- سوپ قارچ کرمی نوعی روش ویژه برای طبخ سوپ قارچ است که بدون حبوبات و با شیر، قارچ، خامه و… تهیه میشود.
قارچ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا خامه: ۲ پیمانه
عصاره مرغ یا سبزیجات: ۱ پیمانه
جعفری تازه: به مقدار لازم (برای تزئین)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
قارچها را شسته و به صورت ورقهای برش دهید.
جعفری را ریز خرد کنید.
کره را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم ذوب کنید.
پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
قارچهای ورقهای را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و کمی سرخ شوند.
آرد سفید را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر یا خامه را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید و هم بزنید.
اگر میخواهید سوپ شما کاملاً یکدست و کرمی شود، میتوانید آن را با استفاده از یک مخلوط کن دستی یا برقی میکس کنید.
سوپ را در ظرفهای مناسب بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.
میتوانید سوپ را با نان تست یا نان سیر سرو کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از قارچهای مختلف مانند قارچ دکمهای، قارچ شیتاکه یا قارچ پورتوبلو استفاده کنید.
برای غلیظتر شدن سوپ، میتوانید مقدار آرد را کمی افزایش دهید.
اگر میخواهید سوپ شما رژیمیتر باشد، میتوانید از شیر کمچرب یا شیر بادام به جای خامه استفاده کنید.
اضافه کردن کمی آبلیمو یا آب نارنج در انتهای پخت، طعم سوپ را دلچسبتر میکند.
برای داشتن سوپی غلیظتر میتوانید مقدار آرد را بیشتر کنید.
منبع: دلگرم
فراشپز- سوپ آب تره، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم…
فراشپز- شیرینیها همیشه در عید نوروز جایگاه خاص خود را داشتهاند. برخی افراد این گزینه…
فراشپز- خیلی از افراد مبتلا به دیابت تصور میکنند همین که از پزشک معالج خود…
فراشپز- امروز قصد آموزش سالاد خیار و پیاز قرمز یونانی رو دارم که این سالاد…
فراشپز- یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار مقوی کرمان می باشد. این شیرینی…
فراشپز- آیا با دیابت دست و پنجه نرم میکنید و انتخاب تنقلاتی که خوشمزه و…