سیب: ۲ کیلو
چوب دارچین: ۱ عدد
آب: به مقدار لازم
برای پخت شیره سیب ابتدا سیبها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هستههای سیب را بیرون بیاورید. حالا سیبها را داخل یک قابلمه مناسب و گود بریزید و چوب دارچین را داخل آن بیاندازید. حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و تا جایی بریزید که کاملا روی سیبها را بگیرد. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید تا سیبها کم کم بپزند. بعد از اینکه سیب پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سیبها کاملا خنک شوند. چوب دارچین را جدا کنید و حالا سیبها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شوند؛ سپس سیب میکس شده را از توری خیلی ریز یا پارچه نازک بگذرانید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص سیب خارج شود و تفالههای سیب داخل چارچه بماند.
در مرحله بعد آب صاف سیب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حتما در این مرحله کفهای روی قابلمه را بردارید. بعد از اینکه کفها را جدا کردید و آب سیب جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و دیگر کاری به کارش نداشته باشید. اجازه بدهید عصاره سیب به مدت حدودا ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود. بعد از این مدت یک قاشق غذاخوری از عصاره سیب را داخل یک نعلبکی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود، وقتی خنک شد و متوجه شدید که به غلظت کافی رسیده است، اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از اینکه شیره سیب آماده شده خنک شد، آن را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
منبع: فرارو
فراشپز- آش شله قلکار یکی از معروفترین آشهای ایران است که طرفداران زیادی دارد این…
فراشپز- خورش اسفناج با کوفته قلقلی یکی از انواع خورشهای خوشمزه و مجلسی است که…
فراشپز- پیله دبیج نوعی غذای اصیل و بسیار خوشمزه گیلانی است که شباهت زیادی به…
فراشپز- خورش قارچ یکی از انواع غذاهای گیاهی است که از ترکیب قارچ با ماست،…
فراشپز- کیک سیب روسی از انواع کیکهای میوهای است که بافتش بسیار نرم است و…
فراشپز- کیک سیب نامرئی نوعی کیک و دسر خوشمزه فرانسوی است که برشهای نازک سیب…