سیب: ۲ کیلو
چوب دارچین: ۱ عدد
آب: به مقدار لازم
برای پخت شیره سیب ابتدا سیبها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هستههای سیب را بیرون بیاورید. حالا سیبها را داخل یک قابلمه مناسب و گود بریزید و چوب دارچین را داخل آن بیاندازید. حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و تا جایی بریزید که کاملا روی سیبها را بگیرد. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید تا سیبها کم کم بپزند. بعد از اینکه سیب پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سیبها کاملا خنک شوند. چوب دارچین را جدا کنید و حالا سیبها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شوند؛ سپس سیب میکس شده را از توری خیلی ریز یا پارچه نازک بگذرانید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص سیب خارج شود و تفالههای سیب داخل چارچه بماند.
در مرحله بعد آب صاف سیب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حتما در این مرحله کفهای روی قابلمه را بردارید. بعد از اینکه کفها را جدا کردید و آب سیب جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و دیگر کاری به کارش نداشته باشید. اجازه بدهید عصاره سیب به مدت حدودا ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود. بعد از این مدت یک قاشق غذاخوری از عصاره سیب را داخل یک نعلبکی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود، وقتی خنک شد و متوجه شدید که به غلظت کافی رسیده است، اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از اینکه شیره سیب آماده شده خنک شد، آن را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
منبع: فرارو
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…