آموزش کوکی شکلاتی نرم و خوشمزه با ماهیتابه رژیمی

برای داشتن یک کوکی شکلاتی خوشمزه حتما نیاز به فر ندارید و میتوانید در ماهیتابه هم کوکی شکلاتی خوشمزه درست کنید.

داشتن ایده یک شیرینی یا کیک خانگی سریع و راحت، در همه حال کاربردی خواهد بود. برای پذیرایی از میهمانان و یا سرو یک عصرانه خانوادگی، کنار چای و نوشیدنی های دیگر میتوانید کوکی ساده و فوری که در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی  به سادگی آماده کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم کوکی شکلاتی تابه ای

شکر 2/3 لیوان
کره 100 گرم
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 1 لیوان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

روش پخت کوکی بدون فر

در مرحله اول پخت کوکی های ماهیتابه ای، کره، شکر و وانیل را با همزن و به مدت پنج دقیقه خوب هم میزنیم.
سپس تخم مرغ و بکینگ پودر را به مواد همزده اضافه میکنیم و تا جایی هم میزنیم که کاملا یکدست شود.
بعد از یکدست شدن، آرد را کم کم اضافه و ورز میدهیم و در انتها پودر کاکائو را اضافه و به ترکیب کردن مواد ادامه میدهیم.

** برای سفت نشدن کوکی ها، بیشتر از دو لیوان آرد به مواد نزنید.

بعد از بدست آمدن خمیری یکدست که به دست چسبندگی نداشت، کوکی ها را داخل دست گرد و داخل تابه ای که از قبل کاغذ روغنی داخلش پهن کردیم، میچینیم.
روی شعله متوسط اجاق گاز، شعله پخش کن را قرار داده و صبر میکنیم تا چند دقیقه ای گرم شود و سپس کوکی هایی که داخل ماهیتابه رژیمی چیده شده اند را روی شعله پخش کن قرار داده و مدت بیست دقیقه زمان میدهیم تا آماده شود.

*** واشر ماهیتابه رژیمی باید برداشته شود و کوکی ها را با ماهیتابه بدون واشر روی اجاق قرار دهید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

این سالاد جذاب لبو را برای شب یلدا درست کنید

فراشپز- سالاد لبو یکی از سالادهای خوش رنگ و لعاب پاییزی است که بسیار خوشرنگ…

6 ساعت ago

از مصرف این ۹ ماده غذایی پرهیز کنید!

فراشپز- کربوهیدرات‌ها می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند، اما برای حفظ سلامت بدن…

6 ساعت ago

کاسرول فرانسوی، یکی از بهترین غذا‌های بین‌المللی

فراشپز- کاسرول نوعی غذای بین‌المللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته…

6 ساعت ago

طرز خورشت غوره بادمجان خوشمزه؛ با گوشت خورشتی

فراشپز- خورشت غوره بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در پخت…

7 ساعت ago

خواص دمنوش به؛ طرز تهیه و مصرف

فراشپز- به میوه‌ای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاج‌های…

7 ساعت ago

مُدَربَل بادمجان، غذای تونسی لذیذ و میهج

فراشپز- مدربل بادمجان نوعی غذای مشهور تونسی است که شباهت زیادی به خورش بادمجان ما…

8 ساعت ago