ادویه ای که به قورمه سبزی هم عطر میده هم طعم

قورمه سبزی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در همه جا با یک دستور خاص طبخ می شود. راز خوشمزگی این غذا در ادویه هایی است که برای پخت استفاده میکنند.

همه ی ما خورش قورمه سبزی های مادرمان را خوشمزه ترین قورمه سبزی دنیا می دانیم چرا که ما را به یاد عطر و بوی فراموش نشدنی این غذا در دوران کودکی مان می اندازد. بله عطر و بو، همان فاکتور مهمی که برای پخت خورش قورمه سبزی خوشمزه باید لحاظ شود و همه سرآشپزهای معروف برای ایجاد بهترین عطر و طعم در طبخ این خورشت، رازهای پنهان خود را دارند.

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. برخی از افراد در پخت قورمه سبزی مهارت زیادی دارند و قورمه سبزی آنها در میان اقوام زبانزد است. یکی از رازهای خوشمزه شدن این خورش سنتی استفاده از ادویه در آن است. در ادامه این بخش به معرفی ادویه قورمه سبزی و طرز تهیه ترکیبات آن می‌پردازیم.

ترکیبات ادویه مخصوص قورمه سبزی

شنبلیله خشک 2 قاشق غذا خوری
تره خشک 2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک 2 قاشق غذا خوری
گشنیز خشک 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خشک 2 قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی 2 قاشق غذاخوری
پودر غوره 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر رازیانه 1 قاشق غذاخوری

برای تهیه چاشنی قورمه سبزی:

سبزی‌های ذکر شده را بعد ازپاک کردن و شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند.
بهتر است سبزی ها را در سایه خشک کنید تا سیاه نشوند.
سبزی های خشک را درون آسیاب بریزید ویا در هاون ریخته و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شوند.
سبزی های پودر شده را به خوبی مخلوط نمایید.
سایر ادویه‌ها را اضافه کنید.
چاشنی قورمه سبزی را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
این چاشنی را درون یک ظرف در دار بریزید.
این ادویه را می‌توانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و استفاده کنید.

نکات مهم

ادویه قورمه سبزی را باید 20 الی 30 دقیقه آخر پخت اضافه کنید. بعد از افزودن ادویه، خورش حداقل باید به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم چاشنی را جذب کند.
به ازای هر سه نفر از این ادویه یک قاشق و نیم در خورش بریزید.
در دستور تهیه ادویه با توجه به سلیقه خود می‌توانید هر کدام از ادویه ها را کم و زیاد کرده تا به طعم دلخواه برسید.
اگر می خواهید چاشنی شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، به جای استفاده از ادویه های آماده، ادویه ها را درون آسیاب پودر کنید تا از خالص بودن آنها مطمئن شوید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

22 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

22 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

22 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

22 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

22 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

22 ساعت ago