قورمه سبزی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در همه جا با یک دستور خاص طبخ می شود. راز خوشمزگی این غذا در ادویه هایی است که برای پخت استفاده میکنند.
همه ی ما خورش قورمه سبزی های مادرمان را خوشمزه ترین قورمه سبزی دنیا می دانیم چرا که ما را به یاد عطر و بوی فراموش نشدنی این غذا در دوران کودکی مان می اندازد. بله عطر و بو، همان فاکتور مهمی که برای پخت خورش قورمه سبزی خوشمزه باید لحاظ شود و همه سرآشپزهای معروف برای ایجاد بهترین عطر و طعم در طبخ این خورشت، رازهای پنهان خود را دارند.
قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای خوشمزه در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. برخی از افراد در پخت قورمه سبزی مهارت زیادی دارند و قورمه سبزی آنها در میان اقوام زبانزد است. یکی از رازهای خوشمزه شدن این خورش سنتی استفاده از ادویه در آن است. در ادامه این بخش به معرفی ادویه قورمه سبزی و طرز تهیه ترکیبات آن میپردازیم.
شنبلیله خشک 2 قاشق غذا خوری
تره خشک 2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک 2 قاشق غذا خوری
گشنیز خشک 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خشک 2 قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی 2 قاشق غذاخوری
پودر غوره 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر رازیانه 1 قاشق غذاخوری
سبزیهای ذکر شده را بعد ازپاک کردن و شستن روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند.
بهتر است سبزی ها را در سایه خشک کنید تا سیاه نشوند.
سبزی های خشک را درون آسیاب بریزید ویا در هاون ریخته و به خوبی بکوبید و مخلوط کنید تا کمی نرم شوند.
سبزی های پودر شده را به خوبی مخلوط نمایید.
سایر ادویهها را اضافه کنید.
چاشنی قورمه سبزی را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
این چاشنی را درون یک ظرف در دار بریزید.
این ادویه را میتوانید تا دو سال در جای خشک و خنک نگهداری و استفاده کنید.
ادویه قورمه سبزی را باید 20 الی 30 دقیقه آخر پخت اضافه کنید. بعد از افزودن ادویه، خورش حداقل باید به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا طعم چاشنی را جذب کند.
به ازای هر سه نفر از این ادویه یک قاشق و نیم در خورش بریزید.
در دستور تهیه ادویه با توجه به سلیقه خود میتوانید هر کدام از ادویه ها را کم و زیاد کرده تا به طعم دلخواه برسید.
اگر می خواهید چاشنی شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، به جای استفاده از ادویه های آماده، ادویه ها را درون آسیاب پودر کنید تا از خالص بودن آنها مطمئن شوید.
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…