آشپزی

ادویه خورش بادمجان؛ راز غلیظ و خوشمزه شدنش

فراشپز- خورش بادمجان یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می‌توان بدون گوشت و یا با گوشت قرمز و مرغ تهیه کرد. برای تهیه خورشتی خوشمزه و لعاب‌دار، می‌توانید به خورشت خود کمی ادویه بیافزایید، اما کدام ادویه‌ها برای تهیه خورش بادمجان مناسب است. در ادامه روش تهیه ادویه مخصوص خورشت گوجه بادمجون به همراه فوت و فن خورش بادمجان را آموزش داده‌ایم.

ادویه خورش بادمجان با مرغ

برای پخت خورش بادمجان با مرغ بهتر است از ترکیب ادویه هایی، چون زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و دارچین، پودر کاری و کمی هل و زنجبیل استفاده کنید.

ادویه خورشت قیمه بادمجان

برای بهبود طعم و عطر خورش قیمه بادمجان، می‌توانید ادویه‌هایی مانند زعفران، دارچین، هل، فلفل سیاه و زردچوبه را به خورش اضافه کنید. چاشنی اصلی خورشت قیمه بادمجان، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی است. رب گوجه فرنگی به خورشت رنگ و لعاب می‌دهد و لیمو عمانی طعم ترش و دلچسبی به آن اضافه می‌کند.

خورشت گوجه بادمجون

بسیاری از افراد به هر دلیلی مایل به تهیه خورش بادمجان با گوشت و مرغ نیستند و متمایلند طرز تهیه خورشت بادمجان ساده را یاد بگیرند. در این روش بادمجان و گوجه‌ها را با پیاز و کمی رب و مقداری آب به همراه ادویه خورشت بادمجان بدون گوشت بپزید. برای خوشمزه شدن خورشت بادمجان ساده از ادویه هایی، چون زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر و… استفاده کنید.

برای خوشمزه و غلیظ شدن خورش بادمجان از روش‌های زیر کمک بگیرید:

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به دو قسمت تبدیل کنید و در یک سینی بچینید و مقداری نمک روی ان‌ها بپاشید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید وپس از خشک کردن بادمجان ها، ان‌ها را در روغن سرخ نمایید.

خورش بادمجان اصلی ایرانی حاوی لپه نمی‌باشد، اما اگر می‌خواهید خورش خوشرنگ‌تر و با لعاب تری داشته باشید می‌توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید.

ادویه‌های معرفی شده در بالا به طعم و عطر خورش کمک کرده و آن را متنوع‌تر و خوشمزه‌تر می‌سازند.

در صورت افزودن لپه به خورشت، بهتر است آن را جداگانه بپزید سپس آب اضافی آنرا دور بریزید و زمانی که گوشت پخت لپه را به خورش اضافه کنید.

برای خوشمزه شدن خورش بادمجان با گوشت بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید و گوشت را فقط باید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، زیرا سرخ کردن زیادی گوشت باعث می‌شود که سفت و دیرپز شود.

صبور باشید و اجازه دهید خورش به آرامی و با حرارت ملایم جا بیفتد.

برای طعم دهی به خورش مقداری آبلیمو یا آبغوره نیز به خورش اضافه کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

۵ خوراکی ممنوعه در زمستان

فراشپز- زمستان فصل نوشیدنی‌های گرم و غذا‌های مقوی است. اما همزمان که از هوای سرد…

56 دقیقه ago

دستور پخت گمنه گندم یا للک بوشهری به روش محلی

فراشپز- گویزه یا للک از نام‌های این غذای خوشمزه و مقوی می‌باشد که اصالت جنوبی…

2 ساعت ago

طرز تهیه آیس پک شکلاتی در منزل

فراشپز- آیس پک نوعی دسر و نوشیدنی خنک است که از ترکیب میوه با بستنی…

3 ساعت ago

کیک نارنگی با سس مخصوص،طعمی فوق‌العاده برای مهمانی

فراشپز- این کیک نارنگی خوشمزه و سبک، بافتی نرم و پف‌دار دارد و بسیار مناسب…

4 ساعت ago

دو روش تهیه موهیتو لیمو نعنایی با طعمی به یاد ماندنی

فراشپز- موهیتو یکی از نوشیدنی‌های جذاب چها فصل می‌باشد که ریشه کوبایی دارد. موهیتو به…

5 ساعت ago

طرز تهیه کرپ مرغ پنیری

فراشپز- کرپ نوعی خمیر نازک، پهن و گرد است که برای درست کردن آن از…

6 ساعت ago