آشپزی

اسلایس نارگیل و‌آناناس؛ انتخابی عالی برای دورهمی

فراشپز- اسلایس نارگیل و آناناس یک دسر خوشمزه و شیک است که با ترکیبی از کره، شکلات سفید، کمپوت آناناس و نارگیل تهیه می‌شود. ابتدا مواد را طبق دستور مخلوط کرده و در فر می‌پزیم. سپس با آیسینگ شیرین و نارگیل تازه تزیین می‌کنیم. این اسلایس با طعم دلپذیر و بافت لطیف خود، انتخابی عالی برای پذیرایی و دورهمی هاست. امروز تهیه اسلایس نارگیل و آناناس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

کره بی نمک (خرد شده) ۹۰ گرم

شکلات سفید (خرد شده) ۲۰۰ گرم

کمپوت آناناس یک قوطی ۴۴۰ گرمی

شکر ۸۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

اسانس وانیل ۱/۲ ق چای خوری

آرد نول ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری

پودر نارگیل ۴۰ گرم

پودر شکر (الک شده) ۲۰۰ گرم

نارگیل تازه (رنده شده) ۲۵ گرم

طرز تهیه اسلایس نارگیل و آناناس

مرحله اول: آماده سازی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب به ابعاد ۲۴×۳۲ سانتی‌متر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ باید از لبه‌های قالب حدود ۵ سانتی‌متر بلندتر باشد.

مرحله دوم: ذوب کردن شکلات و کره

کره و شکلات سفید خرد شده را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن‌ماری روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

مرحله سوم: مخلوط کردن

کمپوت آناناس را در صافی بریزید تا آب آن جدا شود. آب کمپوت را کنار بگذارید و خود آناناس را خرد کنید. شکر، تخم مرغ‌ها و اسانس وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمی پف دار شود. آرد و بیکینگ پودر را همراه با پودر نارگیل، آناناس خرد شده و ۱/۴ پیمانه از آب کمپوت آناناس به مواد اضافه کنید. سپس مخلوط شکلات و کره ذوب شده را نیز افزوده و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

مرحله چهارم: پخت

مواد آماده شده را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

مرحله پنجم: آماده سازی آیسینگ

در زمانی که اسلایس در حال خنک شدن است، پودر شکر و ۳ قاشق از آب کمپوت آناناس را در کاسه‌ای ریخته و روی بخار آب قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا یک آیسینگ روان و یکدست حاصل شود. آیسینگ آماده شده را روی سطح اسلایس پخش کنید و با پشت قاشق صاف کنید. روی آن را با نارگیل تازه رنده شده بپوشانید. وقتی آیسینگ سفت شد، اسلایس را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرفی مناسب برای پذیرایی بچینید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت اسلایس نارگیل و آناناس

برای تزیین، می‌توانید از میوه‌های دلخواه یا برش‌های کوچک آناناس تازه بهره بگیرید.‌

می‌توانید بدون آیسینگ نیز تهیه کنید و با خامه قنادی تزیین کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

زمان مناسب صرف سالاد و آنچه نمی‌دانید

فراشپز- سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و غذایی عالی برای کاهش وزن می‌باشد،…

12 دقیقه ago

دستور پخت سوتی پلو اردبیلی با مرغ و خرما

فراشپز- شیر پلو؛ یکی از غذا‌های سنتی و ایرانی می‌باشد که مخصوص آذری زبان‌ها می‌باشد…

41 دقیقه ago

طرز تهیه کتلت ایتالیایی به سه روش

فراشپز- کتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذا‌های فست فود یا فینگرفود در ایران و…

1 ساعت ago

طرز تهیه ته دیگ تخم مرغی با ماست و زعفران

فراشپز- شاید برای شما پیش بیاید که به رستوران رفته باشید و ته دیگ خوشمزه…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت کیک کشمشی با پف زیاد

فراشپز- کیک کشمشی یکی از خوش‌طعم‌ترین و نوستالژیک‌ترین کیک‌های خانگی است که بافت نرم و…

2 ساعت ago

خوردن سیب با پوست خطرناک است؟

فراشپز- سیب یکی از سالم‌ترین و پرمصرف‌ترین میوه‌ها است که به دلیل فواید بی‌نظیر سلامتی…

3 ساعت ago