فراشپز- اسلایس نارگیل و آناناس یک دسر خوشمزه و شیک است که با ترکیبی از کره، شکلات سفید، کمپوت آناناس و نارگیل تهیه میشود. ابتدا مواد را طبق دستور مخلوط کرده و در فر میپزیم. سپس با آیسینگ شیرین و نارگیل تازه تزیین میکنیم. این اسلایس با طعم دلپذیر و بافت لطیف خود، انتخابی عالی برای پذیرایی و دورهمی هاست. امروز تهیه اسلایس نارگیل و آناناس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
کره بی نمک (خرد شده) ۹۰ گرم
شکلات سفید (خرد شده) ۲۰۰ گرم
کمپوت آناناس یک قوطی ۴۴۰ گرمی
شکر ۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
اسانس وانیل ۱/۲ ق چای خوری
آرد نول ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۴۰ گرم
پودر شکر (الک شده) ۲۰۰ گرم
نارگیل تازه (رنده شده) ۲۵ گرم
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب به ابعاد ۲۴×۳۲ سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ باید از لبههای قالب حدود ۵ سانتیمتر بلندتر باشد.
کره و شکلات سفید خرد شده را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بنماری روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
کمپوت آناناس را در صافی بریزید تا آب آن جدا شود. آب کمپوت را کنار بگذارید و خود آناناس را خرد کنید. شکر، تخم مرغها و اسانس وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمی پف دار شود. آرد و بیکینگ پودر را همراه با پودر نارگیل، آناناس خرد شده و ۱/۴ پیمانه از آب کمپوت آناناس به مواد اضافه کنید. سپس مخلوط شکلات و کره ذوب شده را نیز افزوده و هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مواد آماده شده را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
در زمانی که اسلایس در حال خنک شدن است، پودر شکر و ۳ قاشق از آب کمپوت آناناس را در کاسهای ریخته و روی بخار آب قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا یک آیسینگ روان و یکدست حاصل شود. آیسینگ آماده شده را روی سطح اسلایس پخش کنید و با پشت قاشق صاف کنید. روی آن را با نارگیل تازه رنده شده بپوشانید. وقتی آیسینگ سفت شد، اسلایس را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرفی مناسب برای پذیرایی بچینید. نوش جان
برای تزیین، میتوانید از میوههای دلخواه یا برشهای کوچک آناناس تازه بهره بگیرید.
میتوانید بدون آیسینگ نیز تهیه کنید و با خامه قنادی تزیین کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…