اگر طعم کباب کوبیده ای که میپزید باب میلتان نیست، این مطلب برای شما باید های و نباید های طرز تهیه کباب کوبیده را معرفی کرده است.
کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که تاریخچه آن به دوران قاجار بر می گردد و در خیلی از مجالس شادی و عزا از آن برای پذیرایی استفاده می شود.
برای تهیه این کباب بر خلاف ظاهر ساده اش، باید تمام فوت و فن ها را بلد باشید و تمامی مراحل را از ابتدا به درستی انجام داده و هیچ چیزی را از قلم نیاندازید. برخی از افراد در تهیه کبابی کوبیده اشتباهاتی را انجام می دهند که سبب می شود کباب کوبیده بدمزه شده و مانند کباب کوبیده های رستورانی و خوشمزه نباشد.
اگر به گوشت کباب کوبیده حداقل ۴ یا ۵ ساعت استراحت ندهید، کبابتان سفت و بیات میشود و مزه خوبی نخواهد داشت. بعد از اینکه گوشت را خوب ورز دادید و ادویه های دلخواهتان را به آن اضافه کردید، حتما آن را حد اقل ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید.
یکی از رازهای خوشمزه شدن کباب کوبیده پخت یکنواخت آن است، اگر سیخهای کوبیده به زغال نزدیک باشند، کبابها میسوزند و اگر خیلی از زغال دور باشند،کبابها خام باقی میمانند و مزه و طعم خوبی نخواهند داشت پس سیخهای کوبیده را مرتب پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکنواخت به کبابها برسد.
یکی از علتهای بد مزه شدن کباب کوبیده استفاده از گوشت فاقد چربی است. اگر برای تهیه کباب کوبیده از گوشت بدون چربی استفاده کنید، کبابها طعم خوبی نخواهند داشت و خشک و سفت میشوند.
استفاده از پیاز سفید در تهیه کباب کوبیده باعث شیرین شدن طعم آن میشود، برای تهیه کباب کوبیده یک یا چند عدد پیاز زرد را نده ریز کنید و سپس به خوبی آب اضافه آن را جدا نمایید، آب پیاز در مایع کباب حتماً آن را خراب میکند.
عدم استفاده از ادویه سبب طعم بد کباب کوبیده خواهد شد، اگر میخواهید کباب کوبیده شما خوشمزهتر از همیشه شود، از ادویههایی چون فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،سماق،پودر لیمو عمانی و…غافل نشوید، این ادویهها سبب خوشمزه شدن کباب کوبیده و از بین رفتن بوی زهم گوشت می شود.
منبع: نمناک
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…