آشپزی

املت توت فرنگی؛ یکبار امتحان کنید

فراشپز- وقتی که از املت نام برده می‌شود، همواره تصویر غذایی شامل ترکیبی از گوجه فرنگی پخته شده و تخم‌مرغ در ذهن نقش می‌بندد؛ در حالی که در این غذا، به جای گوجه‌فرنگی، از توت‌فرنگی استفاده شده است.

این املت میوه‌ای علاوه بر انرژی‌زایی تخم‌مرغ – این پروتئین حیوانی – خواص مختلفی از توت فرنگی را نیز با خود دارد. بنابراین، با پخت املت توت‌فرنگی، عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه برای مادرتان آن هم در روز مادر، فراهم کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر

– ۷۵ گرم یا سه‌چهارم فنجان توت‌فرنگی به صورت طولی نصف شده

– ۳ عدد تخم‌مرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)

– ۲ قاشق سوپ‌خوری پودر قند و یا شکر

– ۳ قاشق سوپ‌خوری خامه زده‌شده

– یک قاشق چای‌خوری سرخالی پودر وانیل

– ۲۵ گرم و یا ۲ قاشق سوپ‌خوری کره

طرز تهیه

۱ – یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.

۲ – در کاسه بلوری دیگری سفیده‌های تخم‌مرغ را با هم‌زن به حدی بزنید تا سفید شود.

نکته: برای امتحان کافی بودن میزان هم‌زدن سفیده‌ها، ظرف را کج کنید. اگر سفیده‌ها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.

۳ – کره را در تابه‌ای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در کره داغ‌شده بریزید و شعله اجاق‌گاز را پس از گذشت ۲ دقیقه کم کنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود. حالا برش‌های توت فرنگی را روی نیمه‌ای از سطح تخم‌مرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از کفگیر، نیمه دیگر تخم‌مرغ را روی توت‌فرنگی‌ها برگردانید و به مدت ۲ دقیقه، حرارت‌دادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توت‌فرنگی آماده سرو است.

نکته: در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توت‌های دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا ترکیبی از چند میوه هم می‌توان استفاده کرد.

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago