فراشپز- وقتی که از املت نام برده میشود، همواره تصویر غذایی شامل ترکیبی از گوجه فرنگی پخته شده و تخممرغ در ذهن نقش میبندد؛ در حالی که در این غذا، به جای گوجهفرنگی، از توتفرنگی استفاده شده است.
این املت میوهای علاوه بر انرژیزایی تخممرغ – این پروتئین حیوانی – خواص مختلفی از توت فرنگی را نیز با خود دارد. بنابراین، با پخت املت توتفرنگی، عصرانهای مقوی و خوشمزه برای مادرتان آن هم در روز مادر، فراهم کنید.
– ۷۵ گرم یا سهچهارم فنجان توتفرنگی به صورت طولی نصف شده
– ۳ عدد تخممرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
– ۲ قاشق سوپخوری پودر قند و یا شکر
– ۳ قاشق سوپخوری خامه زدهشده
– یک قاشق چایخوری سرخالی پودر وانیل
– ۲۵ گرم و یا ۲ قاشق سوپخوری کره
۱ – یک کاسه بلوری متوسط آماده کنید. سپس زردههای تخممرغ را به همراه شکر یا پودر قند در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه پف کرده و کمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه کنید.
۲ – در کاسه بلوری دیگری سفیدههای تخممرغ را با همزن به حدی بزنید تا سفید شود.
نکته: برای امتحان کافی بودن میزان همزدن سفیدهها، ظرف را کج کنید. اگر سفیدهها بیرون نریخت یعنی به اندازه کافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخممرغ و خامه و وانیل اضافه کنید.
۳ – کره را در تابهای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در کره داغشده بریزید و شعله اجاقگاز را پس از گذشت ۲ دقیقه کم کنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود. حالا برشهای توت فرنگی را روی نیمهای از سطح تخممرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از کفگیر، نیمه دیگر تخممرغ را روی توتفرنگیها برگردانید و به مدت ۲ دقیقه، حرارتدادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توتفرنگی آماده سرو است.
نکته: در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توتهای دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا ترکیبی از چند میوه هم میتوان استفاده کرد.
فراشپز- حلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همانطور که از…
فراشپز- شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینیهای قدیمی و سنتی ایرانی است که طرفداران…
فراشپز- خوراک جگر مرغ یک غذای فوری و خوشمزه و بسیار مقوی است که معمولا…
فراشپز- چهار تخمه یک ترکیب گیاهی معروف در طب سنتی است که قرنها است در…
فراشپز- سوسیس یک غذای حاضری و یک طعم دهنده عالی برای انواع ساندویچ ، پیتزا…
فراشپز- یکی از آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی که مختص استان فارس و خصوصاً شهر…