فراشپز- املت دنور؛ که املت غربی نیز نامیده میشود یک املت بسیار راحت در عین حال خوشمزه. املت جزء دسته غذاهایی میباشد که شما اگر فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید با یاد گرفتن انواع املتها میتوانید تنوع غذایی در غذاهای خود بدهید. چرا با شنیدن نام املت فقط ذهنمون به سمت تخم مرغ و رب برود؟ میتوانید با کمی خلاقیت غذاهای متنوع تری تهیه کنید. املت دنور را هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه یا یک وعده غذایی کامل میتوانید میل کنید.
املت دنور در ابتدای قرن نوزدهم به عنوان ساندویچ در غرب آمریکا فروخته میشود. در تهیه این املت هر کدام از مواد را که دوست نداشتید میتوانید حذف یا اضافه کنید. امروز املت دنور را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون ۵۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ابتدا ژامبون را نگینی درشت خرد میکنیم. فلفل دلمه را شسته و نگینی خرد کنید. قارچها را نیز بشورید و خرد کنید و کمی آبلیمو روی قارچ ریخته تا آب نندازد.
پیاز را شسته و نگینی ریز همراه با کمی کره تفت دهید سپس تمام مواد مرحله اول را که خرد کردیم جز قارچ اضافه کنید و تفت بدهید در انتها قارچ را با حرارت بالا اضافه کنید تا آب اضافی آن تمام شود.
تخم مرغها را شکسته و داخل کاسهای بریزید با همزن دستی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کف کند سپس شیر و نمک و فلفل سیاه افزوده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
کف تابه را با کره خوب چرب کنید و اجازه دهید تا تابه گرم شود سپس از مواد تخم مرغ داخل تابه ریخته و خوب تابه را بچرخانید تا مایع همه جای تابه را بگیرد سپس اجازه دهید تا تخم مرغها خودش را بگیرند و پخته شوند سپس برگردانید و در گوشه یک طرف آن از مواد تفت خورده بریزید و روی آن پنیر چدار قرار دهید و با کمک کفگیر نیمه دیگر املت را روی مواد بیاورید و با کفگیر کمی فشار دهید کمی که پنیر نرم شد کافی است و املت دنور ما حاضر است آن را با نان تست یا نان تازه میل کنید. نوش جان
حتما از تابه نچسب استفاده کنید.
میتوانید مواد تخم مرغ را دو نیم کرده و یکبار نیم آن ریخته و زمانی که خودش را گرفت مواد را ریخته سپس نیمه دیگر را بریزید و در تابه را گذاشته و اجازه دهید تا پخته شود.
به دلخواه میتوانید کمی پودر سیر و آویشن نیز به موادمون اضافه کنید.
از پنیر پیتزا به جای پنیر چدار میتوانید استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…
فراشپز- خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات…