فراشپز- “املت گوجه و ریحان” یک انتخاب خوشمزه و دلپذیر است که مطمئن باشید از امتحان آن پشیمان نخواهید شد.
2 شاخه:ریحان
3 عدد:گوجه گیلاسی
2 عدد: بزرگ تخم مرغ
به میزان لازم:نمک
به میزان لازم:فلفل
به میزان لازم:روغن زیتون
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف ق.چ روغن زیتون بریزید ، تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید و نمک و فلفل را اندازه کنید ، سپس داخل تابه بریزید. در مرحله بعد گوجه های گیلاسی را نصف کرده و روی آن بچینید.
در ادامه برگ های ریحان را خرد کرده و بیافزایید.
بعد از اینکه تخم مرغ خوب پخت و پشت آن طلایی شد ، از وسط تا کرده و داخل بشقاب سرو قرار دهید و با چند برگ ریحان تازه تزیین نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت گوجه و ریحان را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…