فراشپز- امپاندا یا نان مغز دار یکی از پیش غذاها، میان وعدهها و حتی صبحانه خوشمزه اسپانیایی است که در ادامه طرز تهیه آن را خواهید آموخت.
یک عدد گوجه فرنگی (۱۱۰ گرم)
یک قاشق غذا خوری نمک (۲۵ گرم)
یک دوم قاشق فلفل قرمز (۶۰ گرم)
سه فنجان آب (۴۰۰ میلی لیتر)
دو عدد پیاز متوسط (۱۵۰ گرم)
شش فنجان گوشت خورد شده (۶۰۰ گرم)
پنج فنجان آرد ذرت (۵۰۰ گرم)
سه قاشق غذا خوری سبزیجات (۹۰ میلی لیتر)
یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون نمک (۲۵ گرم)
دو قاشق غذا خوری زیره (۵۰ گرم)
یک عدد وردنه
دو عدد ظرف شیشهای
یک عدد قابلمه
۱. اول از همه، همهی سبزیجات را بشویید و به خوبی آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
۲. سپس، پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید.
۳. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید.
۴. بلافاصله نمک و زیره را به گوشتهای خورد شده اضافه کنید.
۵. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه در حرارت متوسط بپزد.
۶. اکنون زمان درست کردن خمیر است.
۷. آب و آرد ذرت را با کمی نمک، در یک کاسه متوسط ترکیب کنیدو آنرا به یک خمیر نرم و قالب پذیر تبدیل کنید.
۸. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید.
۹. آن را تا کنید و لبه هایش را با انگشت مهر و موم کنید.
۱۰. سپس آنها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
۱۱. از مینی امپاندای خود، به سادگی و یا همراه با سس مورد علاقه خود لذت ببرید.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک پرتقال و گردو ازجمله کیکهای میوهای است که در ترکیبات آن از آب…
فراشپز- خورش سیب برای افرادی که علاقمند به غذای شیرین هستند بسیار مناسب است، چون…
فراشپز- واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روسها میباشد. در جنگ جهانی دوم…
فراشپز- سالاد مراکشی یکی از سالادهایی است که تهیه آن برای دورهمیها و پذیرایی از…
فراشپز- خورش فسنجان با مرغ یکی از انواع خوشمزه خورش فسنجان است؛ برخی فسنجون با…
فراشپز- شامی کباب لرستانی یک غذای محلی و اصیل از خطه لرستان است که از…