فراشپز- این روزها انواع پخت غذاهای رژیمی باعث شده تا دیگر محدودیتی در رژیم غذایی وجود نداشته باشد و با کمترین زمان می توان یک غذای رژیمی پر کالری تهیه کرد.
افراد رژیمی حتی در پخت املت، این غذای خوشمزه محدودیت ندارند و با کمترین و البته سالمترین مواد میتوانند املتی کم کالری و کاملا خوشمزه تهیه کنند. املتهایی مانند املت اسفناج و نخود فرنگی جزو این املتها هستند.
مدت زمان آمادهسازی : ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
اسفناج:۴۰۰گرم
تخم مرغ: ۴عدد
کره: یک قاشق غذاخوری
پاپریکا : یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
۱: اسفناجها را خرد کنید. و کره را داخل تابه بریزید تا به حالت مایع درآید. سپس اسفناجها را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
۲: تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کرده و با چنگال هم بزنید.
۳: ماده تخممرغها را روی اسفناجها بریزید. در ادامه بگذارید تا املت سفت و منسجم شود.
۴: پس از اینکه املت تقریبا پخته شد، پودر پاپریکا را روی آن بریزید.
نکته: مصرف این املت باعث کاهش فشارخون، کنترل قند خون و کاهش سطح کلسترول خون شده و در نتیجه، باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی میشود.
مدت زمان آمادهسازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
نخودسبز پخته یا نیمهآماده:یک لیوان
تخممرغ: ۴ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
۱: تخممرغها را داخل کاسهای بشکنید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. با چنگال بزنید تا تخممرغها کف کنند.
۲: داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس تخممرغهای زدهشده را داخل تابه بریزید و پخش کنید.
۳: نخودفرنگیهای پخته شده را روی تخممرغها بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا نخودسبزها پخش شوند. سپس صبر کنید تا املت خودش را بگیرد.
۴: پس از اینکه املت سفت شد، آن را تا نیمه تا کنید. بگذارید تا یک طرف املت طلایی شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
نکته: در صورت تمایل میتوانید سبزیجات دیگر مانند اسفناج و گوجهفرنگی را نیز به املت نخودسبز بیفزایید.
منبع: همشهری
مصرف قهوه و چای را کمتر میتوانیم بدون شکر تصور کنیم. اساسا برای ما ایرانیها…
انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. تحقیقات نشان داده…
فراشپز- پلو با تن ماهی یک نوع پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است که از تریکب…
فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کتهای پخته میشود، خواص و…
فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روشهای متفاوت طبخ مرغ…
فراشپز- دیپ لبو نوعی پیشغذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…