آشپزی

اگه عاشق نوتلایی پس شیرینی کوکی شو هم درست کن!

فراشپز- کوکی نوتلا یک میان وعده یا دسر خوشمزه و ساده است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این کوکی‌ها بافتی نرم و لطیف دارند و طعم نوتلا در آن‌ها بسیار لذیذ است. در ادامه برای دستور پخت کوکی نوتلا با ما همراه باشید.

نوتلا چیست؟

نوتلا یک برند تجاری از شکلات فندقی است که توسط شرکت ایتالیایی فِرِرو تولید می‌شود. نوتلا از فندق، کاکائو، شکر، روغن گیاهی، شیرخشک و وانیلین ساخته می‌شود. این محصول به صورت یک خمیر قهوه‌ای رنگ و غلیظ است که معمولاً روی نان تست، پنکیک، وافل، و دیگر نان‌ها استفاده می‌شود.

نوتلا یکی از محبوب‌ترین محصولات شکلاتی در جهان است و به عنوان یک میان وعده یا صبحانه سرو می‌شود. این محصول همچنین در بسیاری از دسر‌ها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

نوتلا یک محصول پرکالری است و مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. با این حال، نوتلا همچنین منبع خوبی از فندق است که سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و سایر مواد مغذی است.

مواد لازم:

۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) کره نرم شده

۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر قهوه‌ای

۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ قاشق چایخوری وانیل

۲ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم) آرد همه منظوره

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) نوتلا

طرز تهیه کوکی:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲. در یک کاسه بزرگ، کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ‌ها و وانیل را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۳. در یک کاسه دیگر، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به تدریج به مواد خیس اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

۴. نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند.

۵. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و روی سینی فر بچینید. کوکی‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

۶. کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید روی سینی فر خنک شوند. سپس آن‌ها را روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

نکات

برای اینکه کوکی‌ها بافتی تردتر داشته باشند، می‌توانید به آن‌ها ۱/۴ پیمانه (۳۰ گرم) پودر نارگیل اضافه کنید.

اگر دوست دارید کوکی‌ها طعم شکلاتی بیشتری داشته باشند، می‌توانید ۱/۴ پیمانه (۳۰ گرم) پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.

برای تزیین کوکی‌ها، می‌توانید از شکلات آب شده، پودر قند یا پودر پسته استفاده کنید.

منبع: نگین فود

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

6 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

1 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

8 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago