غذاهایی که با وجود سادگی، بهدلیل داشتن تخممرغ و دیگر مواد غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و میتوان آنها را بهعنوان غذای اصلی هم سرو کرد.
شاید بسیاری افراد املت را تنها با نوع گوجه آن بشناسند، اما بایدگفت املتها تنوع بالایی دارند که دستور پخت خاص خود را دارند.
غذاهایی که با وجود سادگی، بهدلیل داشتن تخممرغ و دیگر مواد غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و میتوان آنها را بهعنوان غذای اصلی هم سرو کرد.
املت قیساوا وتر کوهی از انواع مختلف املت هستند که فاطمه باقری مدرس آشپزی دستور پخت آنها را ارائه میدهد.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه
برای ۲ نفر
تخممرغ درشت: ۲ عدد
خرما: ۱۰عدد
کره: ۲۵گرم
گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نوک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
۱- ابتدا هسته خرماها را بگیرد و هر کدام را چهار قسمت کنید.
۲- در یک ماهیتابه کره را گرم کرده و خرماها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
۳- سپس گردو، دارچین و پودر زنجبیل را داخل ماهیتابه ریخته و چند دقیقه تفت دهید. در یک کاسه تخممرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.
۴- در این مرحله کمی نمک اضافه کنید و تخممرغها را به سایر مواد ماهیتابه بیفزایید. صبر کنید کمی تخممرغ خودش را بگیرد و سپس به آرامی هم بزنید. در پایان پخت کمی دارچین روی املت بپاشید.
نکته: در املت قیساوا سفیده باید خودش را بگیرد، اما زرده تخممرغ را نباید زیاد هم زد و باید حالت عسلی داشته باشد.
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه
برای ۲ نفر
پیازچه: ۴ عدد نگینی خردشده
ترهکوهی خشک شده: یکسوم لیوان فرانسوی
تخممرغ متوسط: ۲ عدد
روغن زیتون یا کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
۱- ترهکوهی خشک شده را به مدت ۵ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲- در یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. پیازچههای نگینی خرد شده را در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.
۳- وقتی رنگ پیازچهها طلایی شد، ترهکوهی را اضافه کنید و تفت دهید.
۴- در انتها تخممرغها را یکییکی در ماهیتابه و روی پیازچه و تره کوهی بشکنید و صبر کنید تا سفید تخممرغ خوب خودش را بگیرد. نمک و فلفل را هم در انتها به املت بیفزایید.
نکته: درصورتیکه به ترهکوهی تازه یا خشک دسترسی نداشتید، میتوانید به جای آن از سبزی تره معمولی هم در طرز تهیه املت تره استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…