فراشپز- سالاد مراکشی یکی از سالادهایی است که تهیه آن برای دورهمیها و پذیرایی از مهمانها گزینه مناسبی است.
به گزارش راهنماتو، گل کلم برای درست کردن انواع سالاد، خورش، خوراک، سوپ خیلی کاربردی است. اینکه گاهی مغضوب واقع میشود و یا نادیده میگیریدش به خاطر این است که افراد کمی امتحان کردن تجربیات جدید را به جان میخرند! اما اگر این سالاد را درست کنید حتما مورد پسندتان قرار خواهد گرفت.
برای درست کردن سالاد گل کلم، آن هم از نوع مراکشی مواد خیلی خاصی لازم ندارید. اما این سالاد با همه سادگیاش میتواند یک وعده کامل و یا یک عصرانه خیلی خوب برای دورهمیها باشد.
گل کلم، به مقدار لازم
نخود پخته، نصف پیمانه
بی بی اسفناج، مقدار کمی
فلفل دلمهای (ترجیحا قرمز)، نصف یک عدد
بادام بو داده، ۱۰ عدد
روغن زیتون، به مقدار لازم
ادویه مراکشی یا گرام ماسالا!، به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه، به اندازه دلخواه
گل کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. باید شکل گلها مشخص باشد پس خیلی هم آنها را ریز خرد نکنید! سپس در یک ظرفی با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. وقتی مزهدار شد در سینی فر یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد بریزید و برای مدت نیم ساعت با دمای ۱۹۰ درجه داخل فر قرار بدهید تا بپزد.
نخودها را از قبل بپزید یا کنسرو نخود استفاده کنید. در ظرفی گل کلم، نخود پخته، ادویه گرام ماسالا، فلفل دلمه خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا این مواد را برای ده دقیقه داخل فر قرار بدهید.
یک ظرف بزرگ انتخاب کنید. گل کلمها و بقیه مواد را به همراه بادمها و بی بی اسفناجها را در ظرف ریخته و همه را با هم خوب مخلوط کنید. مقداری آب لیموترش تازه هم روی سالاد بریزید.
اگر دوست داشتید میتوانید از سس دیگری هم برای مزه دار کردنش استفاده کنید، ولی گل کلم مراکشی به این سبک و شیوه آماده میشود.
سالادی گرم با مزهای فوقالعاده که به دل شما خواهد نشست!
فراشپز- غذاهای سنتی هر منطقه بهطور ویژهای با فرهنگ و طبیعت آن منطقه پیوند دارند.…
فراشپز- خورشتهای ایرانی یکی از اصلیترین و محبوبترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر کشور…
فراشپز- خوردن گوجه سبز در بارداری اگر حساسیت نداشته باشید بلامانع است این میوه محبوب…
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…