آشپزی

این ساندویچ خوشمزه رو نیم ساعته درست کن!

فراشپز- «ساندویچ باشه، مرغم باشه، پنیر و قارچم داشته باشه! چه شود!» در دنیای سریع این روزها، برای اینکه بتوانید آشپزی کنید، مخصوصا زمان‌هایی که وقت کم دارید کار سختی مقابل رویتان نیست، فقط باید از کلیشه‌ها کمی فاصله بگیرید! منظورم این است که عده‌ای فقط غذا را وقتی قابل‌توجه می‌دانند که همراهش پلو داشته باشد! ولی مهم این است که ما از نظر تغذیه چه موادی به بدن‌مان می‌رسانیم.

به گزارش راهنماتو،‌ ساندویچ‌ها یکی از انتخاب‌های همیشگی بچه‌ها هستند! محبوبی دوست داشتنی، که سریع هم حاضر می‌شود و می‌توانید با مواد مختلف چهره‌های متفاوتی از آن بسازید.

پس دست به کار شوید و اگر هنوز به ذهن‌تان نرسیده برای این وعده‌ی غذایی چه چیزی تهیه کنید، این ساندویچ خوشمزه را درست کنید و لذتش را ببرید!

چه موادی لازم دارید؟ برای ۶-۷ نفر (خودتان میزان مواد را بنا به تعدادتان کم و زیادتر کنید)

سینه مرغ خرد شده: 2 عدد
پیاز خلالی خرد شده: ۲ عدد

پنیر پیتزا: سیصد گرم
قارچ خرد شده: نیم کیلو
خامه: صد گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه خرد شده: یک عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا: به میزان لازم
سیر: دو حبه

نان باگت یا هر نان دلخواه دیگر

آماده‌ی درست کردنش هستید؟!

خب، از مواد اولیه پیداست که کار سختی در پیش ندارید.

پیازها را بدون روغن تفت بدهید تا آب آنها کشیده شود. کمی روغن به همراه مرغ‌‌های خرد شده داخل ظرف بریزید. با حرارت بالا تفت بدهید و در ظرف را بگذارید. این کار باعث می‌شود مرغ‌ها آب بیندازد و سریع مغزپخت شود. بعد از مدتی نمک و فلفل سیاه و آویشن و سیر خرد شده را هم اضافه کنید. در ظرف را بردارید و باز هم مواد را تفت بدهید. در این مرحله قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و آبلیمو و فلفل دلمه را هم همراه آن داخل ظرف بریزید. دوباره حرارت را بالا ببرید و اجازه بدهید آب قارچ‌ها کشیده شود و تفت بخورند.

بعد از حدودا ۱۰-۱۵ دقیقه سس مایونز را با خامه مخلوط کنید و به مواد مرغی اضافه کنید. خوب هم بزنید. نیاز به پخت ندارد و فقط در حد مخلوط شدن کافی است. حالا وقت اضافه کردن پنیر پیتزا است. وقتی پنیرها ذوب شدند غذای شما آماده است.

نهایت زمانی که برای پخت این وعده‌ی غذایی لازم دارید نیم ساعت است. پس دست به کار شوید و این غذا را درست کنید و داخل نان باگت بریزید و به همراه خیارشور یا هر افزودنی دیگری میل کنید. نوش جان.

 

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه «مربا به رنده شده» به روش خانگی؛ ساده و خوشمزه

فراشپز- ما امروز طرز تهیه مربا به رنده شده را به صورت مرحله به مرحله…

10 دقیقه ago

چای کوهی چه خواصی دارد و برای درمان چه بیماری‌هایی استفاده می‌شود؟

فراشپز- چایی کوهی، بسیار خوش‌عطر و بو و لذیذ است. خواص چای کوهی برای درمان…

41 دقیقه ago

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر!

فراشپز- این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است…

1 ساعت ago

طرز تهیه لپه پلو؛ یک پلوی مخلوط جذاب

فراشپز- لپه پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که لپه از مواد اصلی میانی…

2 ساعت ago

طرز تهیه پلو بندری فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ

فراشپز- برای تهیه پلو بندری خوشمزه ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و سپس در…

2 ساعت ago

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

فراشپز- غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل…

3 ساعت ago