آشپزی

این سه غذای پرطرفدار ایرانی‌ها هرگز نباید دوباره گرم شوند!

فراشپز- بسیاری از خانواده‌ها برای تهیه یک شام سریع و راحت به غذاهای باقی‌مانده متکی هستند؛ اما کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار می‌دهند.

بسیاری از خانواده‌ها برای تهیه یک شام سریع و راحت به غذاهای باقی‌مانده متکی هستند؛ اما کارشناسان تغذیه نسبت به خطرات گرم کردن مجدد برخی غذاها هشدار می‌دهند.

مشکل این است که گرم کردن مجدد برخی غذاها یا نوشیدنی‌ها ممکن است منجر به تغییرات شیمیایی مضری شود که ممکن است بر سلامت ما تأثیر بگذارد یا رشد باکتری‌های مضر را که از بین بردن آن‌ها دشوار است، افزایش دهد.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-07-30 13:37:59Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

در یک کلیپ ویدیویی که هارینی بالا، متخصص تغذیه در TikTok برای ۲۳۰۰۰ دنبال کننده خود منتشر کرد، او ۳ ماده غذایی (غذاها یا نوشیدنی‌ها) را که باید از گرم کردن مجدد آن‌ها خودداری شود، اعلام کرد که عبارتند از:

اسفناج

اسفناج حاوی اسید اگزالیک است، ماده‌ای که وقتی خام مصرف شود بی‌ضرر است؛ اما وقتی دوباره گرم شود، اسید متبلور شده و سمی می‌شود. علاوه بر این، اسفناج حاوی نیترات است که با حرارت دادن به نیتریت تبدیل می‌شود، یک ترکیب سمی که می‌تواند خطر تومورهای روده را افزایش دهد.

همچنین برگ‌های اسفناج می‌تواند حاوی لیستریا باشد، باکتری که ممکن است باعث بیماری‌های غذایی جدی مانند تب و علائم شبیه آنفولانزا شود و در برخی موارد ممکن است منجر به عوارض جدی مانند تشنج شود.

چای

توصیه می‌شود چای را دوباره گرم نکنید؛ زیرا تجمع تانن آن، اسیدیته و تلخی چای را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، باکتری‌هایی که ممکن است در چای خفته باشند، با گرم کردن مجدد چای فعال شوند و فرد را در معرض خطر عفونت قرار دهند.

برنج

برنج یکی از خطرناک‌ترین غذاها برای گرم کردن مجدد است. وقتی برنج پخته شده در یخچال قرار می‌گیرد، باکتری باسیلوس سرئوس مقاوم در برابر حرارت می‌تواند روی آن تکثیر شود. حتی اگر برنج گرم شود، هاگ‌ها زنده می‌مانند و ما را در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار می‌دهند.

علائم عفونت با این باکتری به صورت استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم ظاهر می‌شود. برای کاهش خطر عفونت، توصیه می‌شود برنج را در مدت دو ساعت پس از پخت در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

منبع: خبرآنلاین

فراشپز

Recent Posts

به‌ جز مرکبات کدام خوراکی‌ها ویتامین C زیادی دارند؟

فراشپز- با ورود به فصل سرما بسیاری از ما به بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا…

8 ساعت ago

آیا ژله مفید است؟

فراشپز- ژله از معروف‌ترین دسرها محسوب می‌شود، اما آیا فوایدی برای سلامتی بدن هم دارد؟…

9 ساعت ago

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه‌ای خوشمزه و مخصوص

فراشپز- بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا…

9 ساعت ago

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

فراشپز- رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر…

10 ساعت ago

اوشی پلوی تاجیکستانی بخور و لذتشو ببر! یه غذای خوشمزه و ساده!

فراشپز- «غذای شاهانه دوست داری؟! اینو امتحان کن خب!» غذاهای بین‌المللی که با برنج طبخ…

10 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ ساده، لذیذ و مجلسی

فراشپز- عدس پلو شکم پر یکی از روش‌های جدید برای تهیه عدس پلو می‌باشد که…

11 ساعت ago