فراشپز- یکی از پایههای ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلاتهای پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزهترین شکلاتهای پذیرایی خانگی را با سادهترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم. یکی از روشهای ساده و دستور تهیههای پرطرفدار این شکلات پذیراییهای عید و میهمانیها را در ادامه برایتان آوردهایم.
شکلات تختهای ۲۰۰ گرم
گردوی خرد شده به میزان دلخواه
موز ۲ عدد
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
در مرحله اول و ابتدا بیسکویتها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییتها کاملا سلیقهای است و شما میتوانید بیسکوییتها را دانه درشتتر استفاده کنید.
بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آنها را ترکیب کنید.
حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.
ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.
با خمیر بدست آمده، گلولههای گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.
در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کردهاید استفاده میکنید.
خمیرهای گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین میتوانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…