آشپزی

این شیر پسته خانگی با بستنی و عسل را امتحان کنید

فراشپز- یکی از بهترین و مقوی‌ترین نوشیدنی‌ها می‌باشد که می‌توانید در طول ایام سال تهیه کنید و جالب است بدانید که مردم ۷ هزار سال قبل از میلاد مسیح پسته می‌خوردند که امروزه در بسیاری از دسر‌ها و بستنی‌ها و غذا‌ها و کیک و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌کنند، اما شیر پسته منبع غنی از ویتامین و پروتئین‌های مختلف می‌باشد و برای افراد گیاه خوار نیز بسیار مناسب است که می‌توانید از شیر‌های گیاهی در تهیه این شیر پسته استفاده کنند.

اما پسته عضوی از خانواده بادام هندی است و منشا آن به آسیا و خاورمیانه باز می‌گردد. درخت پسته عمر بسیار طولانی حدود ۳۰۰ سال دارد و در ابتدا بعد از کاشت حداقل ۸ سال زمان لازم است تا پسته بار دهد و ایران و افغانستان یکی از قطب‌های بزرگ تولید پسته می‌باشند. جالب است بدانید در کالیفرنیا از نهال‌های درخت‌های کرمان استفاده شده و پیوند زدند.

اما شیر پسته مقادیر بسیار خوبی آهن دارد و برای افرادی که دارای کم خونی هستند بسیار مناسب است، آنتی اکسیدان موجود در شیر پسته برای کنترل قند و چربی بسیار مناسب است و به تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین برای تامین انرژی لازم برای بدن مناسب است و نوشیدن ۱ لیوان شیر پسته به پوست و مو نیز کمک می‌کند. امروز در فراشپز؛ شیر پسته خانگی با بستنی و عسل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر ۲ پیمانه

عسل ۴ ق مربا خوری

پسته ۲/۳ پیمانه

بستنی پسته‌ای به ازای هر نفر ۱ ق غذا خوری

گلاب ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه شیر پسته

۱ مرحله اول: آماده سازی

شما می‌توانید برای تهیه شیر پسته از پسته تازه یا خشک شده استفاده کنید، شیر را اندازه کنید دقت کنید اندازه‌ها در طعم و مزه شیر پسته بسیار مهم هستند شیر را داخل یک ظرف دربسته قرار دهید و برای نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود.

۲ مرحله دوم: مخلوط کردن شیر و پسته

حالا پسته را تمیز کنید و پوست اضافی آن را بگیرید سپس به همراه شیر نیمه منجمد داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پسته کاملا خرد و له شود سپس در ادامه باید عسل را اضافه کنید به ازای هر نفر می‌توانید عسل اضافه کنید.

۳ مرحله سوم: تهیه شیر پسته

دستگاه را روشن کنید و مجدد کمی هم بزنید در ادامه بستنی پسته‌ای را اضافه میکنیم که آن را نیز به ازای هر نفر اضافه می‌کنیم. دستگاه را روشن کنید بعد از هم خوردن بستنی دستگاه را خاموش و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید سپس در لیوان‌ها ریخته و به همراه پسته و کمی گردو تزئین کنید و خنک بنوشید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور تهیه شیر پسته خانگی مخصوص

به دلخواه می‌توانید خامه نیز اضافه کنید.

اگر طعم و مزه هل را دوست دارید کمی پودر هل تازه اضافه کنید.

از شیر پرچرب استفاده کنید خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…

45 ثانیه ago

طرز تهیه “خوراک مرغ” و سبزیجات با نکات تکمیلی

فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…

1 ساعت ago

طرز تهیه کوکوسبزی در فر

 فراشپز- فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن…

2 ساعت ago

درست کردن نیمرو بدون روغن

فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…

4 ساعت ago

طرز تهیه “املت قارچ” و گوجه فرنگی آلمانی

فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی ساده مرحله به مرحله

فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…

5 ساعت ago