آشپزی

این صبحانه مخصوص فصل سرماست؛ املت خرما، صبحانه مقوی زمستانی

فراشپز- یک خوراکی گرم برای وعده صبحانه، می‌تواند انرژی مورد نیازتان را برای یک روز سرد زمستانی تامین کند. املت خرما یک انتخاب سالم و مقوی به عنوان صبحانه است که روش تهیه آن را آموزش داده‌ایم.

املت خرما در کمتر از 15 دقیقه آماده می‌شود و ارزش غذایی بالایی دارد بنابراین برای وعده صبحانه انتخاب خوبی محسوب می شود.

نام غذا: املت خرما

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

خرما: ۱۲ عدد
تخم‌مرغ: ۴ عدد

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 

۱. پوست خرماها را گرفته و به قطعات ریزتر خرد کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی مناسب بشکیند و هم بزنید تا کمی پف کنند و یکدست شوند.

۳. دارچین، زعفران دم‌کرده و خرماهای ریز شده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. کره را کف تابه بریزید و وقتی داغ شد، مایه املت را در آن بریزید.

۵. قبل از اینکه املت بافت سفتی پیدا کند حرارت را خاموش و صبحانه را سرو کنید.

نکته: می‌توانید از گردوی خردشده یا کنجد برای تزیین و مقوی‌تر شدن این املت استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید

فراشپز- میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به…

30 دقیقه ago

طرز تهیه کیک فینانسیه؛ کیک خوشمزه و مشهور فرانسه

فراشپز- کیک فینانسیه یکی از انواع کیک‌های مشهور فرانسوی است که به صورت تک نفره…

1 ساعت ago

چطور برای زمستان دمنوش مریم‌گلی با لیمو درست کنیم؟

فراشپز- دمنوش‌ها بهترین انتخاب به عنوان نوشیدنی در روزهای سرد زمستان هستند. اگر به امتحان…

3 ساعت ago

طرز تهیه دسر خوشمزه تیرامیسو بدون تخم مرغ

فراشپز- آیا شما هم عاشق دسرهای خوشمزه و محبوبی مانند تیرامیسو هستید اما به دلیل…

3 ساعت ago

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

21 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

21 ساعت ago