فراشپز- خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن میپزیم. اما اگر دلتان میخواهد تنوع غذای سفره خانوادهتان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید.
این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانههای انار تازه به صورت ترش و ملس و همراه برنج طبخ میشود.
پیاز متوسط: یک عدد
آب انار:۲ پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۳ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۹۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
۱. پیازها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعمدار کنید و داخل تابه جداگانه سرخ کنید.
۳. پیازداغ و مرغ را مخلوط و دانههای انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزد تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
۴. در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید و در آب و نمک بهمدت ۲۰ دقیقه خیس کنید، سپس آنها را با دستمال خشک و در روغن داغ سرخ کنید.
۵. در ۲۰ دقیقه آخر پخت بادمجان را به خورشت اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.
نکته: اگر دانههای انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- انواع دسرها، چند صباحی بیشتر نیست که سفرههای ایرانی را رنگین کرده در نصف…
فراشپز- پودر لیموترش یک ماده همه کاره است که میتواند در انواع غذاها از غذاهای…
فراشپز- جوجه زعفرانی یک غذای ایرانی و البته بینالمللی است. در کشورهای شرقی این غذا…
فراشپز- لازانیا رولی بدون فر یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید…
فراشپز- ماش پلو با گوشت چرخکرده، یک غذای بسیار متنوع مثل طرز تهیه لوبیا پلو…
فراشپز- پلو مخلوط مشهدی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزهای است که در شهرهای مختلف…