آشپزی

این غذای شمالی را با انار بپزید

فراشپز- خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن می‌پزیم. اما اگر دلتان می‌خواهد تنوع غذای سفره خانواده‌تان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید.

این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانه‌های انار تازه به صورت ترش و ملس و همراه برنج طبخ می‌شود.

مواد لازم:

پیاز متوسط: یک عدد

آب انار:۲ پیمانه

دانه انار: یک پیمانه

گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم

بادمجان قلمی: ۳ عدد

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۱۵ دقیقه

پخت: ۹۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

طرز تهیه:

۱. پیازها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

۲. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعم‌دار کنید و داخل تابه جداگانه سرخ کنید.

۳. پیازداغ و مرغ را مخلوط و دانه‌های انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزد تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.

۴. در این فاصله بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در آب و نمک به‌مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید، سپس آنها را با دستمال خشک و در روغن داغ سرخ کنید.

۵. در ۲۰ دقیقه آخر پخت بادمجان را به خورشت اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.

نکته: اگر دانه‌های انار ترش بود می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago