فراشپز- خیلی از ما خورشت بادمجان را با لپه یا بدون آن میپزیم. اما اگر دلتان میخواهد تنوع غذای سفره خانوادهتان را بیشتر کنید بد نیست یک بار طعم بادمجان در کنار انار را امتحان کنید.
این غذای خوش رنگ و طعم که خورشت انار بادمجان نام دارد یک غذای اصیل شمالی است که با دانههای انار تازه به صورت ترش و ملس و همراه برنج طبخ میشود.
پیاز متوسط: یک عدد
آب انار:۲ پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۳ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۹۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
۱. پیازها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲. مرغ تکه شده را با کمی نمک و فلفل طعمدار کنید و داخل تابه جداگانه سرخ کنید.
۳. پیازداغ و مرغ را مخلوط و دانههای انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ پیمانه آب انار داخل خورشت بریزد تا بجوشد و با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
۴. در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید و در آب و نمک بهمدت ۲۰ دقیقه خیس کنید، سپس آنها را با دستمال خشک و در روغن داغ سرخ کنید.
۵. در ۲۰ دقیقه آخر پخت بادمجان را به خورشت اضافه کنید تا بپزد و جا بیفتد.
نکته: اگر دانههای انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…