فراشپز- دریافت ویتامین D برای سلامت استخوانها، سلولهای خونی، سیستم ایمنی و دفاع از بدن در برابر میکروبها مهم است. بیشترین میزان ویتامین D از نور خورشید دریافت میشود، اما میتوان از طریق مواد غذایی نیز آن را تأمین کرد.
شما میتوانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
ماهیهای چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین میکند.
یک فنجان قارچ پختهشده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین میکند.
تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین میکند. همچنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین میکند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.
منبع: خبرآنلاین
فراشپز- پاییز و زمستان فصل پختن و خوردن لبو است؛ چغندرهای خوش رنگ و لعابی…
فراشپز- کاتمر یک دسر خوشمزه و پرطرفدار ترکیهای است که از خمیر یوفکا، پنیر و…
فراشپز- حلوا برنجی یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است. این حلوا همانطور که از…
فراشپز- مصرف برخی مواد غذایی با قند افزوده و کربوهیدراتهای تصفیهشده میتواند منجر به نوسانات…
فراشپز- سرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر…
فراشپز- چیز کیک پسته یکی از انواع دسر با پسته است. چیزکیک پسته جزو انواع…