آشپزی

این نان شیرینی را نیم ساعته و بدون فر بپزید!

فراشپز- برای صبحانه داشتن یک نان شیرین خیلی لذت بخش است. اینکه بتوانید در عرض نیم ساعت آماده‌اش کنید و برای چند روز داشته باشید که دیگر نورعلی نور است! پس این مواد را کنار هم بچینید و خیالتان راحت باشد که نه خمیر مایه لازم دارید، نه همزن برقی و نه فر! این نان خوشمزه سریع‌تر و راحت‌تر از آنچه فکر کنید آماده می‌شود.

«نون و کیک پختن که کار هرکسی نیست!»

ما به شما ثابت می‌کنیم که هست! هیچ کاری نیست که از عهده‌ی همه‌ی آدم‌ها برنیاید، فقط آشنایی با ترفند‌ها و قلق‌ها اهمیت دارد و اینکه دستوری را داشته باشید که امتحان شده باشد و زود هم نتیجه خوب بدهد!

برای صبحانه داشتن یک نان شیرین خیلی لذت بخش است. اینکه بتوانید در عرض نیم ساعت آماده‌اش کنید و برای چند روز داشته باشید که دیگر نورعلی نور است! پس این مواد را کنار هم بچینید و خیالتان راحت باشد که نه خمیر مایه لازم دارید، نه همزن برقی و نه فر! این نان خوشمزه سریع‌تر و راحت‌تر از آنچه فکر کنید آماده می‌شود.

مواد لازم:

یک تابه دوطرفه را هم کنارتان بگذارید. اگر تابه‌ی دوطرفه ندارید هم مساله‌ای نیست، فقط یک تابه‌ی کاملا نچسب لازم دارید.

شکر و ماست و زنجبیل (در صورت تمایل) و روغن مایع را با همزن دستی خوب بزنید. حالا کم‌کم آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. خمیری که به دست می‌آید کاملا چسبنده است پس فکر نکنید اشکالی در کارتان دارید! نوبت به اضافه کردن کشمش رسیده، حالا همه‌ی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

کف تابه را با روغن مایع خوب چرب کنید. از مواد خمیری داخل آن بریزید و با دست (دستتان را حتما چرب کنید) سطح آن را خوب صاف کنید. باید قطر این خمیر داخل تابه به یک سانت برسد. روی نان کشمشی را با فرچه از ترکیب زعفران و زرده‌ی تخم مرغ بمالید و اگر دوست داشتید کنجد بپاشید.

شعله‌پخش‌کن را روی گاز بگذارید و با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه تابه را با در بسته بگذارید بماند. بعد از طی این مدت با دست روی نان بزنید و اگر انگشتتان نچسبید کیک را برگردانید. اگر تابه‌ی دوطرفه دارید که راحت برگردانید اگر هم ندارید در ظرفی برگردانید و مجدد از سمت دیگر داخل تابه قرار بدهید. روی نان که طلایی شد حاضر است.

اسم این خوراکی لذیذ نان است، ولی شما می‌توانید کیک هم صدایش کنید! ناراحت نمی‌شود!‌

می‌توانید از آرد گندم یا آرد نان بربری یا لواش استفاده کنید.

اگر دوست داشتید داخل فر بگذارید با حرارت ۱۸۰ درجه همان ۲۰ دقیقه زمان کافی است. یادتان باشد از طبقه‌ی بالای فر استفاده کنید.

امکان حذف شکر را هم دارید. در این صورت نان‌تان صرفا با کشمش شیرین خواهد شد.

منبع: راهنماتو

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago