آشپزی

این نوشیدنی طبیعی و مقوی قاتل سرماخوردگی است

فراشپز- آب هویج به تنهایی آبمیوه ای سرشار از خاصیت است اما با افزودن زنجبیل و نعناع به معجونی خوش طعم و شفا بخش تبدیل می شود.

بهبود سلامت قلب و عروق، کمک به کاهش وزن و محافظت در برابر آنفلوانزا و سرماخوردگی از خواص مهم اسموتی آب هویج، زنجبیل و نعناع است. در ادامه طرز تهیه این اسموتی را بخوانید.

مواد لازم:

هویج: ۲ عدد

پرتقال: ۲ عدد

پودر زنجبیل تازه: نصف قاشق چای‌خوری

برگ نعناع: ۱۰۰ گرم

شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری

یخ: چند تکه

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

تعداد نفرات: ۳ نفر

روش تهیه:

۱. نعناع را به خوبی شسته و خرد کنید. سپس هویج را هم شسته و آب بگیرید.

۲. در ظرفی جداگانه پرتقال را آب بگیرید.

۳. آب هویج، پرتقال، پودر زنجبیل، برگ نعناع خرد شده را در مخلوط‌کن بریزید تا نوشیدنی یکدستی به‌دست بیاید.

۴. چند تکه یخ را با مقداری عسل یا شکر به نوشیدنی اضافه کرده و میل کنید.

نکته: این نوشیدنی را تازه مصرف کنید، چون اگر چند ساعت در یخچال بماند طعمش را از دست می‌دهد.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر!

فراشپز- این طرز تهیه کیک اسفنجی بدون نیاز به فر درست می‌شود و کافی است…

7 دقیقه ago

طرز تهیه لپه پلو؛ یک پلوی مخلوط جذاب

فراشپز- لپه پلو یکی از انواع پلوهای مخلوط است که لپه از مواد اصلی میانی…

36 دقیقه ago

طرز تهیه پلو بندری فوق‌العاده خوشمزه و لذیذ

فراشپز- برای تهیه پلو بندری خوشمزه ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و سپس در…

1 ساعت ago

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

فراشپز- غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل…

2 ساعت ago

روش طبخ برنج لیمو ترش، خوشمزه و گیاهی

فراشپز- برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه ماهی خوشمزه و زعفرانی بدون بو!

فراشپز- مزه دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین بخش تهیه آن می‌باشد و حتما دقت…

3 ساعت ago