فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که بدون نیاز به فر میتوانید در خانه آماده کنید و برای عصرانهای دلپذیر مصرف نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز تابهای خوشمزه و مقوی خانگی بدون فر در ادامه با ما همراه باشید.
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
شیر دو سوم پیمانه
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری قنادی
موز به تعداد لازم
شکر قهوهای یا سفید ۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو به مقدار لازم و به دلخواه
کره ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
برای درست کردن کیک موز در ابتدا موزها را پوست بگیرد و از وسط دو نیم کنید و کنار بگذارید سپس شکر و تخم مرغ و و انیل را در ظرفی بریزید و با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ شود.
در ادامه شیر و روغن مایع را نیز اضافه مینماییم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، بکینگ پودر را به آرد الک شده اضافه میکنیم و کم کم در چند مرحله به مایع کیک میافزاییم.
مایع کیک را با همزن دستی میزنیم تا آرد در مایع باز شود و گوله گوله نشود وقتی مایع کیک یکدست شد مغز گردو خرد شده را به آن میافزاییم و مایع کیک را کنار میگذاریم.
مغز گردو را میتوانید حذف کنید استفاده از آن سلیقهای است ولی اضافه کردنش باعث میشود کیک مقویتر و خوشمزه تری داشته باشیم، تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم.
تابه را روی شعله پخش کن یا پایه بگذارید تا گرم شود سپس کره را در تابه انداخته تا آب شده و شکر قهوهای را اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم سپس موزها را کف آن میچینیم.
مایع کیک رار روی موزها ریخته و با قاشق صاف میکنیم و دم کنی میگذاریم تا برای نیم ساعت با شعله ملایم بپزد سپس با خلال چوبی تست میکنیم که کیک کاملا پخته باشد.
وقتی خلال را در کیک فرو میبرید اگر مایع کیک به آن چسبید هنوز کیک کامل پخته نشده است ولی اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک پخته و آماده شده است و میتوانید سرو کنید.
این کیک خوشمزه را بعد از پخت در ظرف سرو برگردانید و با موز خرد شده و پودر پسته به سلیقه خود روی آن را تزئین نمایید و برای عصرانه در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
منبع: فرتاک نیوز
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…